Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво ДА правим по време на растящата Луна (до 17 януари)

04 януари 2022, 15:41 часа

Луната ще е растяща до 17 януари. Според астролозите в този период човек трябва много да внимава и да се фокусира единствено върху нещата, които ще му носят късмет.

Ето ги и дните, в които е желателно да правим определени неща, ако искаме да се чувстваме в синхрон със себе си:

4 и 5 януари: Луна във Водолей

През този период енергията е благоприятна за извършването на търговски операции, както и установяване на бизнес контакти. През тези дни е желателно да обърнете внимание на пропуските си, свързани със знанията.

6 и 7 януари: Луна в Риби

През този период растежът на Луната продължава. Времето е подходящо за романтика, дейности на открито и вслушване в интуицията. Ако имате някакви трудности, свързани с вземането на правилни решения, то през този период ще се чувствате много уверени.

Как ни влияят различните фази на луната?

8, 9 и 10 януари: Луна в Овен

През този период човек ще усеща силна енергия, която е правилно да се насочи в спокоен канал. През тези няколко дни може да отметнете куп важни дела и ангажименти, стига да имате сериозно отношение към работата си.

11 и 12 януари: Луна в Телец

През този период е желателно да се заемете с нещата, които от дълго време сте планирали. Тези два дни са подходящи за романтично пътуване, обзавеждане на дома или други сделки, които дълго време сте обмисляли и изчаквали подходящия момент.

13, 14 и 15 януари: Луна в Близнаци

През този период е подходящо да направите всички онези неща, свързани с енергия, но не и с много време. Дните са изключително благоприятни за финансови транзакции.

16 и 17 януари: Луна в Рак

През този период от време е желателно да се заемете с вършене на позната работа. Не се предизвиквайте и не излизайте от зоната си на комфорт, защото това може да ви повлияе негативно. Ако виждате, че допускате някаква грешка, побързайте да я коригирате.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес