Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво да подарите на половинката за Свети Валентин според зодията

06 февруари 2022, 09:55 часа

Свети Валентин наближава и отново сме изправени пред дилемата какъв подарък да изберем за любимия ни човек. Всеки знак от зодиака има своите предпочитания за подаръци: Някои са доволни от практични подаръци, приложими в домакинството, други ценят романтични и сладки дрънкулки, а трети със сигурност оценяват само скъпи и луксозни подаръци. За да не сгрешите в избора си, научете кои са най-подходящите подходящите подаръци за всяка зодия и почерпете вдъхновение.

Овен

Овните обичат изненадите, но най-важното е да знаете по какво са запалени в момента. Подаръкът за Овена трябва да е свързан с настоящата му страст.

Телец

Телците обикновено са практични и изключително консервативни. Предпочитат нещо класическо, изпитано във времето. За мъж Телец подходящи подаръци са швейцарски часовник, а за жена - кашмирен пуловер, кожено палто, кухненски робот, тенджера под налягане. Златните бижута са печеливш избор за този знак.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци ще се зарадват най-много на пътуване до далечна дестинация.

Рак

Консервативните Раци не обичат скъпи подаръци. Подходящи за тях са предметите за дома.

Лъв

Най-трудно е да изберете подарък за Лъв. Представителите на този знак обичат луксозни и модерни подаръци. Заложете на нещо скъпо и актуално.

Дева

Девите не обичат големи и ярки подаръци, защото не искат да дължат нищо на никому. Те ще оценят изисканите чанти, ръкавици и други аксесоари, както и уреди за почистване на дома, тъй като държат на чистотата.

ДРУГИТЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес