Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво да подариш на човек според зодията? (1 част)

08 май 2021, 15:10 часа

Понякога може да се окаже доста трудно да изберете подходящия подарък за даден човек. За тoва пък леснo мoжете да се oриентирате в зависимост това, какво харесва всеки един от знаците на зодиака.

Овен

Това е доста жизнерадостна зодия и държи най-вече рожденият му ден да е весел. Най-добрият подарък за Овните са героичните начинания. Различни ексцентрични изживявания ще са супер за тях. Ако пък не разполагате със средства, ориентирайте се към някой комплект козметика или комплект за бръснене, ако става дума за подарък за мъж.

Телец

Телецът се радва на шумни партита с музика, вкусна храна и игри, осигуряващи танци и движение. Ценят релакса, така че ароматни свещи например са добра идея. Няма да сгрешите, ако му подарите например кристална фруктиера, комфортно кресло и всичко, което ще му даде уют.

Близнаци

Тихите рождени ден с най-близките е точният начин за отбелязване на техен празник. Подходящ подарък за този знак са картини, бижута или книги. Идеален подарък за Близнаци са вещи, които няма лесно да им доскучаят.

Рак

Семейните сбирки и събиранията с близки приятели сякаш са създадени специално за представителите на този зодиакален знак. Комфортът е от страхотно значение, така че супер подаръкът за тях би било нещо, с което могат да се поглезят.  Релаксиращ ден в спа център е отличен избор, а при по-добри финансови възможности може да му подарите и ваканция на морето.

Раците са с доста романтични души, така че книга с любовно съдържание също би била подходяща. Заради привързаността му към дома няма да сгрешите, ако му подарите някой кухненски комплект например.

Лъв

Преживяването на приключение ще ги направи най-щастливи. Неочакваните подаръци много ги забавляват. Обичат дрехите и бижутата.

Малките неща много радват лъва. Например може да му купите купете билет за концерт.

Дева

Девата не си пада по шумните събирания, но предпочита празненства за рождени дни да са изискани. Препоръчителни са полезните подаръци, като красива писалка, органайзер или други подобни неща.

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес