Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво да очакват Скорпионите през тази година?

10 януари 2022, 07:55 часа

Миналата година прекарахте в грижа за сърцето си, мили Скорпиони. Понякога не беше лесно, но вашият хороскоп за 2022-ра е на път да накара всичко да си струва! Вероятно сте преживели някои големи разочарования през 2021 г., особено в личния си живот.  За щастие 2022 г. трябва да бъде много по-забавна (но също толкова предизвикателна)! По-долу вижте задълбочен поглед какво да очаквате тази година по отношение на любовта, кариерата и връзката ви със себе си.

Любов

През февруари ще бъдете в такова флиртуващо настроение! През цялата 2022 г. ще се впуснете в много приключения в любовния си живот. Всъщност, когато Юпитер обедини силите си с Нептун в средата на април, може да имате романтично преживяване, което се чувства по-вълшебно от всичко, което някога сте изпитвали преди.

Кариера

Ще получите по-добра представа за професионалните си цели, след като слънцето активира кариерния ви сектор в края на юли. Това ще ви изпълни с много мотивация, особено когато става въпрос за желанието ви да си изградите репутация! Въпреки това тази година научавате, че проспериращата кариера е пряко свързана с проспериращ дом. Тъй като слънцето образува опозиция със Сатурн около средата на август, може да разберете колко важно е да намерите баланс между личния и професионалния си живот.

Себе си

Тази година ще ви насърчи да се съсредоточите върху самоусъвършенстване и размисъл. След като Южният възел навлезе в Скорпион в края на януари, той ще прекара остатъка от годината, разкривайки начините, по които егото ви е забавило растежа ви. Освен това ще разкрие начините, по които саботирате отношенията си. Северният възел ще влезе във вашия сектор на взаимоотношенията, насърчавайки ви да отворите сърцето си за другите. Прегърнете хармонията и сътрудничеството!

Източник: stylecaster.com

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес