Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво да очакват Козирозите до края на август?

13 август 2021, 09:19 часа

Нека видим какво могат да очакват представителите на зодия Козирог до края на месец август: 

Август 2021 г. наистина има някои значими подаръци за цял живот, които ще даде на Козирозите. Месецът започна със съвкупност от Слънце и Меркурий в Лъв. Този транзит ще се случи във вашия 8 дом, което означава, че е време да изследвате духовната страна на живота вместо материалния свят. Като Козирог се справяте най-добре в земните въпроси.

Марс в Дева ще премине през деветия ви дом през целия месец. Това ще разшири кръгозора ви, като ви накара да усъвършенствате всички умения, в които вече сте добри. Това ще въведе нов начин за предприемане на действия, който е систематичен и добре информиран. Марс ще ви даде желанието да сте в крак с новото. Има голям шанс да пътувате или да разгледате ново място в близост до вас, на което никога не сте били. Август е месец на нови открития .

Освен това, Марс ще взаимодейства с друг цикъл, докато се сближава със Северния възел във вашия 6-ти дом. Възелът преминава през тази къща от септември миналата година. Това е по-дълъг цикъл, завършващ по-късно през декември, но този транзит на Марс може да има значително значение. Шансовете са, че от началото на този цикъл здравето ви е заемало много от вашето внимание. Дори с грижата за себе си може да се прекали и ако се захванете твърде трудно, може да изгорите и целият процес ще стане неустойчив. Бъдете внимателни с наранявания, особено ако практикувате някакъв спорт или сте малко фанатик във фитнеса.

На 8 август Новолунието в Лъв ще квадратира Уран, който преминава през вашия 5 дом през последните няколко години. Уран в Телец създава неортодоксална красота и ексцентричност. Това може да разкрие още повече иновативния ренесансов мъж (или жена) във вас. Можете да развихрите въображението си. Използвайте тази възможност, за да се заемете с всяко начинание, което ви интересува, но не сте сигурни дали го имате в себе си, за да стигнете докрай. Възможно е обаче да има леко чувство на нестабилност в емоционалното ви тяло. Това Новолуние е подходящо време за плач - от тъга или щастие.

Месецът приключва, когато Новолунието във Водолей се случва във вашия 2 дом, което ви дава заслужена почивка от цялата тази упорита работа. По това време предстоят осезаеми награди. И все пак Водолей ще ви накара да преосмислите връзката си с вашите вещи. Сатурновото влияние на този знак привлича вниманието към баланса между това, което имате и това, което липсва на другите. Отличен начин да отпразнувате и да покажете благодарност е като споделите същото чувство с другите. Водолеят ви моли да инвестирате спечеленото обратно в света, за да запазите потока на изобилието. Това не означава само пари. Добрите моменти също са форма на валута в очите на Вселената.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес