Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви жени харесват мъжете

24 февруари 2022, 23:40 часа

Много от нас често се питат: какво привлича противоположния пол. Така жените си задават въпроса, кое от нежната половина на човечеството впечатлява най-силно мъжа? И, така, докато нечий списъци със завоевания нямат край, други страдат от самота... Къде се крие разковничето, вижте сега:

Какви жени харесват мъжете?

Много представителки от нежния пол се обличат стилно и с вкус, държат се уверено, ефектни са, образовани, интересни в общуването, но в същото време могат да изплашат мъжете.

За други е привидно невзрачната визия, „сиви мишки“ и със „шарени чорапки“, но у тях, сякаш е заложен фар на привлекателност. Мъжете са привлечени към тях като пчели към мед! Парадоксално, но е истина. Каква е причината, вижте сега:

Каква трябва да е харесваната жена?

Този въпрос си задават почти всички представителки на нежния пол. Несъмнено всеки мъж има свой идеал и идеи, но като цяло има общи черти, които мъжете ценят у жените.

Мечтата на всеки мъж е умна, нежна, красива, грижовна, секси, весела жена

Така можете да изброяваме до безкрай. Важното, тук е да знаете едно – мъжете се делят на два типа: едните са способни да поемат отговорност, други просто я избягват. Не забравяйте, че слабите, покорни жени, които са съгласни във всичко, търсят слаби мъже, на които им е по-лесно да се утвърждават по този начин. Такива взаимоотношения са подобни на отношенията "тиранин-жертва".

Идеалната жена, през очите на успешния мъж е женствена и силна личност

Следователно, за да привлечете самодостатъчен, силен, отговорен партньор, трябва да притежавате същите качества. Тук е важно да не отивате твърде далеч.

Развийте психологическа гъвкавост в себе си: ако сте строг лидер на работа или в бизнеса, тогава у дома трябва да сте меки и привързани. Една лидерска съпруга е интересна. Тя поддържа мъжа в добра форма. Тя трябва постоянно да бъде забавна и завладяваща. Тя може да добави пикантност към семейните отношения. Важно е, обаче да не прекрачвате фината линия.

Рядко се случва някой да е идеален по природа, така че трябва да учи, да се образова, да култивират най-добрите женски качества. Разбира се жената трябва да бъде безпомощна и слаба на моменти, но това не означава да е хленчеща дама с куп проблеми. Второто рано или късно ще се отегчи всеки мъж.

Второ, мъжете обичат да бъдат хвалени, мотивирани и вдъхновени

Покажете на мъж уважението и интереса си към него и отговорът ще бъде пропорционален.

Трето, положителното в нашето време е много важно

Съвременният човек е твърде претоварен с маса негативизъм и когато мъжът започне да се оплаква (за здравето си, бивша половинка, проблеми в работата) - това е изморително. Ако сте самотна майка, няма нужда да се оплаквате от трудностите на живота. И е важно – в разговор с мъж да не говорите за недостатъците си.

Четвърто – останете си мистерия

Лесното прави жената не толкова интересна, така че експертите съветват да се въздържат от секс на първата среща. Статусните мъже обичат непредсказуемостта. Те са привлечени от духовно богати жени.

Пето - бъдете благодарни

Между другото, това качество е важно не само в отношенията с мъж. Що се отнася до партньора, запомнете - трябва да приемате знаците на внимание и подаръци с благодарност, а не за даденост.

Шесто - не казвайте на мъжа, какво да прави

Опитайте се леко да го доведете до това. Нека си помисли, че самият той е стигнал до тази идея.

Като цяло момчетата искат да видят в своя спътник приятел и съветник, но не и учител. Ако една жена непрекъснато демонстрира знанията си, учи, коментира, коригира всяка дума, търпението на всеки мъж бързо ще се изчерпи.Съвет: Дръжте всичко умерено и под контрол и ще бъдете щастливи.

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес