Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви грешки във връзките допускат различните зодии

03 април 2024, 07:35 часа

Кои астрологични особености пречат на щастливата, хармонична и дълбока връзка с любимия човек?

Съвършените любовни истории се случват само в приказките. В живота трябва да сме готови да посрещнем предизвикателствата в отношенията с друг човек. Той има свой собствен характер и възгледи за живота. Астролозите разглеждат не само слънчевия знак в картата на човека, но и позициите на другите планети. Всяка от тях оказва влияние върху различни области на живота.

Например Венера, нейното положение и взаимодействие с други планети показва как привличаме любовта и красотата в живота си, на какви черти обръщаме внимание. Слънчевият знак обаче дава представа и за това с какви препятствия ще се сблъскате при изграждането на любовна връзка.

Още: Какви бижута не трябва да носят различните зодии

Овенът е вечният Аз

Овенът може да се обади в последния момент и да отмени среща, "защото приятелите се обадиха за готина среща и не искам да я пропусна". Овните са упорити, обичат да постигат своето или още по-добре - да проправят нов път. Това работи чудесно, ако половинката ви приеме спокойно това желание за независимост. В противен случай и вие, и партньорът ви ще изпитате известно разочарование във връзката.

Освен това, въпреки че Овенът винаги поставя себе си на първо място, той е доста ревнив и съревнователен спрямо околните. Следващия път, когато натиснете газта и потеглите, се уверете, че партньорът ви все още ви следва. И престанете да гледате на него/нея като на конкурент в състезанието. Вашият любим човек не е враг, а съотборник. Отнасяйте се с него/нея по съответния начин.

Телец - жажда за зона на комфорт

Още: Зодиите в социалните мрежи: Близнаците търсят мемета, а Лъвовете публикуват селфита

Телците обичат да се чувстват твърде комфортно във връзките си. Дори на срещи сте склонни с удоволствие да отидете в един и същ чудесен ресторант по един и същ лесен маршрут. Щом намерите нещо, което ви харесва и ви действа чудесно, ще повтаряте тази рутина всеки ден.

Няма нищо лошо в това да създадете удобен живот около себе си и да се чувствате спокойни и уютни в любовта. Но ако искате една връзка да продължи дълго, трябва да ѝ дадете шанс да расте и да се развива. Помислете какво можете да направите, за да съживите връзката си с любимия човек. Повярвайте ми, връзката ще заблести с нови цветове, ще разцъфти и ще стане по-силна.

Близнаци - ревност към партньора

За вас е много важно да изградите правилно комуникацията с избраника си. Факт е, че Близнаците искат спътник, който е едновременно много интересен за тях самите и в същото време лесно приема флиртаджийската природа на знака. Когато Близнаците разговарят, флиртуват, правят погледи и радостно се смеят с всеки в зрителното си поле, техният любим може да полудее от ревност и да се почувства изоставен.

Още: Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Трябва да сте сигурни, че половинката ви разбира: флиртът с други не означава точно нищо за вас и не застрашава силната ви връзка.

Ракът е емоционален

Водният знак много лесно се включва в притеснения и сълзи за случващото се. За съжаление начинът да приемате всичко твърде лично и за своя сметка може да превърне всяка дреболия в истинско емоционално изпитание.

Раците трябва да се научат да бъдат сериозни и практични, а не да правят от нещата голям проблем. Повярвайте ми, понякога партньорът ви наистина не вижда текстовото съобщение, не чува обаждането и не си спомня, че вече сте говорили за това. Не трябва веднага да се обиждате и да се разстройвате.

Още: От тези 5 зодии са най-грижовните мъже

Лъв - его

Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието и да са най-добрите във всичко. Но в една връзка не е задължително всичко да се върти около вас. Партньорът не може безкрайно да ви обсипва с комплименти и да се възхищава на всеки жест. Ако успеете да осъзнаете това и да го приемете, съвместният живот с вас ще бъде много по-приятен. Също така не забравяйте от време на време да правите комплименти и да се възхищавате на половинката си по същия начин.

Дева - желание "всичко да е перфектно"

Мъжете Дева са известни перфекционисти. А постоянното идентифициране на недостатъците на партньора не са в полза на любовните отношения. Ако даден човек не отговаря на някакви стандарти на Девата, тя непременно ще ви каже за това. Да, вие не се опитвате специално да бъдете груби или да критикувате, а искрено искате да помогнете и вярвате, че се справяте по най-добрия начин.

Още: 5-те зодии, които са най-склонни да подновят бившата си любов

Но за да имате топла, взаимно любяща връзка, трябва да се научите да виждате цялата картина, а не да се фокусирате само върху малките неща.

Везни - страх от разклащане на лодката

Толкова сте нетърпеливи за хармония и равновесие, че се опитвате да изглаждате всякакви разногласия. Отвреме-навреме подхвърляте малки лъжи на партньора си, за да избегнете конфликти и изясняване на отношенията. А също така наистина искате всичко да се разреши някак от само себе си.

Възможно е да не забелязвате сигналите за опасност до последния момент, като се надявате, че човекът или обстоятелствата ще се променят. Най-големият ви урок във взаимоотношенията е да се научите да изразявате себе си. Ако искате нещо да се промени, кажете го. Откритостта и честността по отношение на това, което чувствате, ще ви позволят да израснете като личност.

Скорпион - проблеми с доверието

Скорпионите се хранят с енергията на драмите и афектите. Понякога те могат да направят сцена на ревност, кавга или скандал, само за да има какво да гледат и да не им е скучно. Но ако искате дълга и дълбока връзка, е жизненоважно да контролирате тъмните си импулси.

Вярвайте, че партньорът ви е искрен с вас и ви обича. Научете се да се отпускате и да намирате емоционална стабилност в рамките на връзката, вместо да я обръщате наопаки.

Стрелец - търсене на "нещо ново"

Стрелците жадуват за приключения. А една от най-големите пречки пред любовта може да бъде желанието за "нещо различно". Харесвате хора, които идват от други земи, говорят други езици и имат духовни убеждения, различни от вашите. Стремежът да учите е най-силната ви черта и лесно приемате чуждите възгледи и различия.

Но трябва да осъзнаете, че всеки човек е огромен свят, който се отваря постепенно. Ако откриете някого, когото обичате, дайте си време да бъдете около него по-дълго от обичайното. Колкото по-дълго сте наоколо, толкова повече нови изненадващи черти в характера и природата на любимия човек ще откриете.

Козирог - Близост

Почти невъзможно е да различите влюбения Козирог от обикновения Козирог. Тъй като сте земен знак, вие цените практичността, стоите здраво стъпили на краката си и ужасно не обичате да споделяте чувствата си. Но вашият любим трябва да види и разбере как се чувствате, иначе как и на какво да се основава съюзът ви?

Научете се като двойка да се отърсвате от сериозността и бремето на отговорността, вслушайте се в това, което се случва във вас, и го споделете с любимия човек. От време на време. Вашата сродна душа с удоволствие ще ви отговори.

Водолей - нетрадиционен подход към любовта

Любовта, разбира се, се изразява по различни начини. Но Водолеите успяват да я покажат с ексцентрични жестове (думи, действия и т.н.). Вие не обичате да следвате традициите на обществото, обичате да изненадвате. Но понякога това притеснява партньорите, които са свикнали да виждат по-традиционни изрази на чувствата. Не всеки е толкова ярък и необичаен, колкото сте вие. Те се плашат!

Сега, когато Водолеите знаят това, единственото, което трябва да направят, е от време на време да понижават степента на ексцентричното си любовно поведение и да дават на любимия си по-традиционни любовни потвърждения.

Риби - идеализиране на партньора

Влюбените Риби боготворят своя избраник. В него, без съмнение, се крият куп достойнства. Но Рибите са склонни да се унасят в света на фантазиите си и много се разочароват, когато нещо не се случи така, както са си го представяли.

Когато става въпрос за любов, уверете се, че виждате партньора си такъв, какъвто е, и не му приписвайте излишни качества. Във всеки от нас има както предимства, така и недостатъци. Именно комбинацията от двете съставлява личността, която обичаме.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес