Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Каква е мечтаната сватба за всяка зодия (част 2)

21 март 2021, 11:05 часа

ПРОЧЕТЕТЕ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК!

Дева

Тези хора обичат земния стил, който допълва вкуса и личността им. Така че, те по-скоро обичат да сватби с пастелна тематика, които изглеждат нежни, но шик. Те са силно пристрастени към модерното звучене на сватбите, като носят сватбени тоалети в пастелни цветове, вместо традиционния. Перфектно организираното тържество е техен патент.

Везни

Красива фермерска къща, заобиколена от зеленина, би била идеалният избор за място за сватба на Везните. Те обичат природата и хармонията и често се стремят да я смесят творчески в живота си. Те също така обичат да добавят ретро елементи към сватбата си, за да изглежда като приказното събитие, което винаги са искали.

Скорпион

Тези хора ще искат да направят сватба толкова драматична като самите тях. Те ще се погрижат всяко събитие на сватбата им да бъде бляскаво и елегантно. Вероятно няма да се изненадате, ако тези хора направят най-драматичното събитие, което някога сте виждали.

Стрелец

Стрелците винаги трябва да избират сватба, която е планирана на открито. Точно като Везните, обстановката на открито, заобиколена от зеленина, би била идеален избор за тяхната забавна и гъвкава личност. Тези хора са почитатели на чистия въздух, така че да бъдат прибрани в хотел, няма да е най-добрият вариант за тяхната сватба.

Козирог

За Козирозите изтънчеността и организираният ред са основните компоненти на сватбите. Точно като личността си, те се стремят да постигнат сватба, която ще бъде изключително организирана и ще следва определен график. Те не искат големият им ден да бъде съсипан от нежелани обстоятелства, така че те са особено внимателни и за такива неща.

Водолей

Водолеите могат да използват творчеството си, за да проектират сватбата на мечтите си. Те ще предпочетат сватба, която има художествена стойност за тях, вместо да изберат същата стара конвенционална сватба. Те дори могат да покажат някои свои собствени творения по време на тържеството.

Риби

Сватба, която е близо до плажа, би била идеална за Рибите, тъй като това е тяхната територия. Те биха харесали малка сватба, която включва само близки хора, и така, ще откриете, че сватбите им са предимно малки, а не толкова грандиозни. Те предпочитат да планират тържество, което има много ретро, но релаксираща атмосфера.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес