Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как всяка зодия показва, че вече няма чувства към вас

06 ноември 2021, 11:02 часа

Понякога чувствата между двама души просто охладняват и накрая си отиват. Как да разберете, че моментът за прекратяване на отношенията е настъпил? Нека видим как всяка зодия го показва.

Овен – ще започне да прави сам всичко онова, което преди сте правили заедно. Може би ще излиза по-често с приятели и ще предпочита тяхната пред вашата компания. Ако това се случи, значи чувствата му към вас са изстинали.

Телец – ако не усещате близост с него, значи всичко вече е загубено. На Телецът му е по-трудно да се сближава с хората и отнема повече време да се случи. Ако не забелязвате подобно нещо, вероятно той е спрял да изпитва чувства към вас.

Близнаци – ако отношенията ви стават прекалено скучни, Близнаците ще си тръгнат от тях, защото те просто не понасят еднообразието. Ще ви подскажат за това си решение чрез безразличието, което ще проявят към вас.

Рак – вероятно близките и приятелите му ще започнат да се държат студено с вас. Ракът им споделя всичко, така че ако нещата не вървят между вас, те ще бъдат наясно. Следете отношение на околните към себе си, неговото също.

Лъв – ако вече не търси вниманието ви, то вероятно го намира при някой друг. Той не може да си позволи да не получава този интерес от някого. Просто вече не сте вие човекът, от когото го иска.

Дева – те вероятно ще започнат непрекъснато да ви критикуват. Това е тяхна отличителна черта, но ако се засили и започнете да чувате упреци непрестанно, вероятно повече я дразните, отколкото да се наслаждава на присъствието ви.

Везни – ако Везните поискат повече лично време и свобода, значи нещата са почти приключили. Щом не искат да прекарват време във вашата компания, значи имат по-интересни неща за правене.

Скорпион – той просто ще ви каже, когато нещата се променят. Ще се държи нормално, но ще бъде напълно искрен с вас. Ще ви каже, че чувствата му са изстинали и ще държи на искреност и от ваша страна.

Стрелец – той просто ще спре да говори с вас. Той не е особено сериозен и иска да има до себе си същия партньор – весел и безгрижен. Бяга, когато нещата станат напечени и има проблем за решаване.

Козирог – ще усетите, че чувствата му вече ги няма, щом отклони вниманието си от вас и го насочи към друга сфера от живота си. Може би ще се отдаде на работата си, хоби или приятели – на всичко друго, но не и на вас.

Водолей – той дава ясно да се разбере, че вече няма чувства към половинката си. Спира да споделя с нея, да прекарват време и да търси компанията ѝ. Просто започва да се събира повече с приятели и да се държи така, сякаш е необвързан.

Риби – със сигурност ще усетите, че емоциите им са охладнели, защото ще спрат да се грижат за вас, да ви отделят внимание. Просто ще спрат да се броят за отношенията си. Романтичните жестове също ще престанат.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес