Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как се влюбват мъжете според зодията

03 януари 2024, 08:45 часа

1. Овен

Като директни и непримирими, представителите на знака бързо се променят под влиянието на силни чувства. Овенът обича да защитава избрания човек. Ако това е жена, тогава тя ще се застъпи за вас във всеки спор, дори в онези моменти, в които може да грешите. Мъжът Овен е импулсивен, така че може да използва юмруци за жена, скъпа на сърцето му.

2. Телец

Още: Мъжете от тези зодиакални знаци се влюбват много трудно

Телците стават много нежни и грижовни, когато обичат. Не очаквайте буквални жестове от този знак: той внимателно ще ви разгледа по-отблизо, преди да заяви чувствата си. Телецът може леко да ви хване за ръката, когато пресичате пътя заедно, или да докосне гърба ви с длан по време на съответния диалог.

3. Близнаци

Един въздушен близнак се влюбва шумно и ярко, почти като дете. Невъзможно е да не се раздаде: емоционален и чувствен знак няма да може да сдържи импулса и веднага ще се заяви. Те ще ви поканят навсякъде: на гости при приятели, на интересна изложба и на кино и почти веднага ще поискат да запознаят избраника с родителите си. Един ден той ще покаже явни признаци на влюбване, а на друг всичко това може да отстъпи място на безразличие.

4. Рак

Още: Тези зодии имат лошия навик често да се влюбват в приятелите си

Раците са почти като деца по природа, така че им е трудно да управляват чувствата си на влюбване, което буквално ги прави още по-смутени и тихи. Ракът ще дарява грижи, така че ако сте поразени от настинка, то очаквайте от влюбения знак да ви доставят храна или лекарства в дома ви.

5. Лъв

Лъвът ще ви гледа дълго време и ще се чуди дали сте достойна половинка за него. Но когато той определено реши за вас, той няма да губи време в ухажване. Лъвът ще ви даде най-луксозните подаръци, например огромни букети, а също така ще направи незабравими и романтични изненади. Не се срамувайте да изразявате чувствата си, в противен случай огненият знак бързо ще загуби интерес.

6. Дева

Още: Зодиите, които се влюбват много бързо

Представителите на този знак, когато се влюбват, стават много тревожни и нервни, когато става дума за чувства. За Девите е важно всичко да е безупречно, така ще дадат всичко от себе си. Бъдете внимателни, ако решите да се гмурнете стремглаво в басейна с такъв човек: Девите са много мнителни.

7. Везни

Везните обичат да флиртуват и да правят аванси, но за да се превърнат тези жестове в нещо сериозно, трябва да положите много усилия. По природа представителите на въздушния елемент са много инфантилни и повърхностни. Те обичат да са необвързани и затова може да им бъде трудно да се решат на връзка и не виждат нужда от това.

8. Скорпион

Още: Ето как се държи всяка зодия, когато е влюбена

Харизматични, чувствени и страстни, най-добрите любовници - така могат да бъдат описани Скорпионите. Те няма да бъдат потайни в изразяването на чувствата си, а ще ви ги покажат веднага. Любовта ще се познае във всяко движение, жест, поглед. Скорпионът ще започне да прави планове с вас за бъдещето, защото вече няма да може да избягва да ви вижда в него.

9. Стрелец

Стрелците обикновено не крият чувствата си и безсрамно признават, че са влюбени във вас. Но ако той все още не ви го каже директно, обърнете внимание колко често се опитва да ви разсмее. Стрелците обичат хумора и ще се опитат да ви накарат да се усмихнете особено.

10. Козирог

Още: 5 трика, за да накарате всеки да се влюби във вас

Всеки знае, че Козирозите обикновено се държат сериозно и обичат да постигат целите си на всяка цена. Козирогът ще обърне внимание на това как реагирате на него, на вашите впечатления - това е много важно за него.

11. Водолей

Чувствата на Водолея са трудни за разкриване и разгадаване: знакът е студен в изразяването на емоции. Освен това самият той не бърза да поеме инициативата, влюбвайки се само когато приятелството между вас се подобри. Водолеите също могат да бъдат много ревниви, но в същото време може да не си го признаят и да кажат, че са над ревността.

12. Риби

Ако Рибите ви харесват, те ще се опитат да бъдат възможно най-близо до вас. Може би те ще ви докоснат. Техният флирт може да бъде невербален. Всички хора са различни и могат да се държат по свой начин, но може би обща черта на Рибите е, че до определен момент не говорят открито за привързаността си.

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес