Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как се справят водните зодии – Рак, Скорпион, Риби се справят с разбито сърце?

25 февруари 2021, 08:04 часа

Всеки човек в живота си е имал досег с раздяла и е преминавал през това да има разбито сърце. Оказва се, че е доста интересно да видим как различните зодии преодоляват такива емоционални състояние, като има голяма специфика в зависимост от елемента, към който попадат. В тази статия ще разгледаме как водните зодии (Рак, Скорпион и Риби) понасят това да им разбият сърцето. Материалът се базира на сайта yourtango.com и ни дава добра картинка. Приятно четене! 

РАК 

Ракът е един от най-недоверчивите знаци, така че отварянето към някого и разбиването на сърцето му от същия този човек причинява дълбоко отчаяние и болка. Те постоянно ще се обръщат към миналото, чудейки се какво се е объркало и какво са могли да направят, за да го предотвратят. Ще им отнеме много време, за да продължат напред.

СКОРПИОН 

Като един от най-емоционалните от знаците, Скорпионите ще почувстват разбито сърце с пълна сила. Чувството на нараняване, тъга и гняв наведнъж пораждат чувство на провал и недоверие. Те ще останат ядосани и отмъстителни известно време, докато чувствата отминат.

РИБИ 

Като най-чувствителни и самосъжаляващи се знаци, Рибите ще почувстват болката от разбито сърце с пълна сила, изваждайки своята несигурност и чувство за недостойнство. Така че, за да се справят със своите чувства, те просто ще се оттеглят в света на мечтите си, докато не дойде някой, който да ги разсее.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес