Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как понасят раздялата различните зодии

31 октомври 2021, 19:45 часа

Овен

Овните обикновено нямат време за дълги и най-важното празни дискусии. Те не понасят несигурността и не отлагат раздялата с надеждата за чудо. Планетата покровител на Овен е Марс, така че те са много директни и решителни.

Телец

Телците са по-чувствителни. Телецът е голям хедонист и малко бавен във вземането на решения. Прекъсва връзката само когато не са останали абсолютно никакви емоции, когато е наистина зле и неудобно. Раздялата за Телец винаги е болезнена и тъжна. Следователно те се нуждаят от време, за да се възстановят и отново да се доверят на хората.

Близнаци

Прекъсването на отношенията за Близнаците не е причина да влизат в сериозни дискусии и още повече да доказват нещо на някого. Те знаят, че животът е редуване на черни и бели моменти. Днес се сбогуваш с някого и си тъжен, а утре се влюбваш и отново си щастлив. Близнаците не губят ценно време в живота си, анализирайки кой и какво е виновен.

Рак

Раците трябва да помислят внимателно, преди да влязат в връзка. Факт е, че Ракът е изключително чувствителен, така че всяка груба дума е като пробождане с нож. Обичат много и дълбоко, но не крещят за това на всеки ъгъл. По същия начин те не показват колко болезнено и непоносимо е сбогуването.

Лъв

Лъвът е победител по природа, затова буквално привлича изключително добри събития. Ето защо приемат раздялата доста спокойно. Те се преструват, че раздялата не е била неприятна, защото „Лъвът никога не плаче“.

Дева

Девите са замислени и меланхолични, но никога няма да покажат сълзите си на никого. Външно, когато се разделят, те са самото спокойствие. Но какво се случва в душите им, само те знаят.

Везни

Никога няма да разберете дали това наранява Везните или не. Те демонстрират безгрижност и безразличие толкова убедително, че са достойни за Оскар.

Скорпион

Скорпионите остават във връзка точно до момента, в който имат търпението да понесат болка и разочарование. Ако преминат границата, те си тръгват, без да поглеждат назад.

Стрелец

Стрелците са оптимисти по природа, така че могат да прощават дълго време. И не само прощават, те искрено вярват и се надяват, че всичко ще се получи с времето. Но щом усетят, че вече не могат да обичат човека до себе си, те се сбогуват.

Козирог

Козирогът не изисква нищо от партньора – той просто наблюдава. Скромността е както добродетел на родените под този знак, така и недостатък. Факт е, че мнозина приемат сдържаността си за студенина. Вместо да изразят това, което искат или не харесват, те изобразяват безразличие и хладнокръвие.

Водолей

Родените под тази зодия никога не се разделят напълно. За тях отношенията са преди всичко истинско и предано приятелство.

Риби

Представителите на този знак, за съжаление, често влизат в отношения с много лоши партньори. Факт е, че за тях е важно да са постоянно влюбени. Често те се задоволяват с ролята на любовница или любовник, защото партньорът е женен за друг човек.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес