Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да ухаем свежо дори ако нямаме възможност да се изкъпем няколко дни

10 февруари 2022, 13:55 часа

Да, сигурно се питате вече дали това е възможно /а майсторът отлага ли, отлага да довърши ремонта на банята/... Можете въпреки това да ухаете свежо и мъжете да въздишат по вас, но трябва да спазвате някой основни правила...

Излязохте от къщата сутрин, ухаеща прекрасно и освежена. Денят ви мина както обикновено, когато неочаквано красив мъж, към когото имате интерес от дълго време, ви покани на вечеря в елитен ресторант. Ей така, спонтанно, веднага след работа. 

И сега какво? Трябва да се приберете да се преоблечете, да се измиете, но нямата време за всичко това? Чувствате се леко изпотени, а... нямате капка парфюм със себе си. Освен това чувствате, че този, с които сте се напръскали сутринта, отдавна се е изпарил...

Звучи като кошмар? А не трябва! Всичко, което трябва да направите, е да следвате тези трикове, които ще ви накарат да миришете красиво през целия ден, всеки ден!

- Съхранявайте парфюма на подходящо място

Повечето жени държат парфюма си на рафта в банята. Ти също? Това е сериозна грешка. Топлината и светлината карат аромата да загуби своята интензивност и да "напусне" тялото ви по-бързо. Съхранявайте парфюма си в шкаф в спалнята, далеч от прозорци. Тогава ще можете да се наслаждавате на красивия им аромат по-дълго.

- Намажете тялото си с вазелин

Сложете малко вазелин върху пръста си и го намажете там, където усещате пулса си (китките и шията). След това напръскайте тези намазани части от тялото с парфюм. Наистина е ефективно!

- Използвайте лосион без мирис

Преди да поръсите врата си с парфюм, разтрийте го с лосион без мирис, който ще "смаже" кожата ви и ще запази миризмата за по-дълго.

- Не търкайте китките си

Напръскайте парфюм и върху двете китки, но не ги търкайте една в друга! Това ще накара миризмата да се изпари по-бързо. Оставете парфюма да изсъхне сам.

- "Ароматна мъгла"

Ако се притеснявате, че ароматът на вашите парфюми определено е твърде интензивен, поръсете с някой пространството и влезте в тази ароматна мъгла. Ароматът нежно ще се настани върху кожата, косата и дрехите ви, но няма да е твърде силен.

- "Ароматна възглавница"

Не забравяйте да напръскате парфюм върху възглавницата си. Не само спалното бельо ще мирише красиво, тялото ви също ще „поеме” тази миризма.

- "Ароматен шал"

Същото важи и за вашия шал. Всеки път, когато го увиете около врата си, ще усетите прекрасния аромат на любимия си парфюм. Когато мъжът се наведе да ви целуне за довйздане, той със сигурност ще усети и миризмата!

- Вашият гардероб

Можете също да поставите тампони, напоени с парфюм, в чекмедже или гардероб с дрехи. Така дрехите ви ще ухаят невероятно!

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес