Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да свалим един мъж за 10 минути?

11 февруари 2022, 08:40 часа

Опитната дама винаги знае как да впечатли един мъж и да привлече вниманието му. За това е важно да изхвърлите всички установени постулати, които сте чували. Те гласят – облечи червено, повече слушай и не говори много, не му звъни първа, за да те помисли за недостъпна и т.н. В съвременния свят обаче тази тактика, която кара жената да чака инициативата на мъжа, просто не работи. Има някои по-успешни интелектуални практики, които можете да приложите.

Първо впечатление

Научно е доказано, че на мозъкът му трябва от 3 до 7 минути да си създаде първо впечатление. Това включва начинът, по който говори човекът, неговите маниери, жестове, мимики и т.н. Затова вашата първа задача е да създадете добро първо впечатление, без обаче да се впускате в крайности – не е нужно да идвате с хеликоптер на срещата. Сложете усмивката си, демонстрирайте добро поведение и позитивна нагласа към живота. Ако имате проблеми, то се опитайте да ги забравите поне за времето на срещата и представете най-добрата версия на себе си.

Език на тялото

Приетата поза на тялото е да седите право срещу събеседника си. Това обаче не важи на първа среща. Когато седнете срещу мъжа на първа среща, то седнете леко настрани, така че да откриете полупрофила на шията си. Установете контакт с очите си.  В сферата на бизнес отношенията това се смята на заплаха, но в романтичните отношения това е символ на заинтересованост и желание за контакт. Ако се притеснявате да гледате очите му, то се фокусирайте върху устните. Този поглед също се смята, че е доста съблазнителен.

Докосвания

В зависимост от ситуацията, можете до позволите докосвания на първата среща, но това трябва да стане по случайност. Използвайте въображението и фантазията си. Постарайте се така да изглежда, че всичко става напълно естествено и вие уж неволно сте го докоснали. Мъжете обичат смелите и решителни жени. Трябва да знаете също така, че докосванията засилват кръвообращението, но и хормона на щастието – окситоцин. Ако сте прекалено скромна и не можете да го прегърнете или погалите, то се опитайте да се докоснете поне от дланта до лакътя. Тази зона също е достатъчно чувствителна, а и тези докосвания не са крещящи знаци за секс.

Съблазнителният глас е 80% от успеха

Мъжът първо чува звуците, а след това думите. Затова е добре да звучите максимално привлекателно, за да погъделичкате слуха му и да привлечете вниманието му.

Психологически уловки

Бъдете като него, но не напълно. Можете да се припознаете в някоя негова ситуация или пък да се държите като него. Нека да не бъде явно копиране, защото ще има същия ефект, а просто наистина спонтанна реакция. Така ще ви почувства още по-близка.

 

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес