Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да спечелим свекървата на своя страна

22 април 2022, 20:00 часа

Как да спечелим сърцето на свекървата? Не е толкова трудно!

Получаването на благоразположението на мъжа-мечта е само първата стъпка към щастието. Второто е да се поддържа усещането, а третото, не по-малко важно, е да се убеди майката на мъжа. Традицията повелява, че снаха и свекърва не трябва да се харесва и дори да изпитват омраза една към друга. Вероятно защото майката и синът почти винаги са свързани с много силна емоционална връзка. Синът на мама и дъщерята на татко - това казваме за някои от нашите приятели.

Това обаче не означава, че трябва да сте войнствени предварително и да се борите с нея за мъж, когото и двeте много обичате. Макар и рядко, има връзки, в които снаха и свекърва не само живеят в хармония, но са приятели и прекарват много време заедно. За да е възможно това, ви трябва търпение (не харесваме някои хора от първо впечатление и няма видима причина за това) и усилия. Можете да тренирате. Разбира се, много е важно как ще се представите по време на първата среща, но така или иначе ще трябва да се борите за нейната симпатия. Благодарение на тези правила ще постигнете целта или поне ще смекчите сърцето й.

Скромен външен вид

За среща с бъдещата свекърва се откажете от тясна рокля, къса пола, блуза, която разкрива корема и т. н. Това, което човек харесва, не е задължително да се хареса на майка му. За съжаление съдим хората по външния вид, така че една жена може да те приеме за съблазнителка, която обича да се харесва на всички мъже и може би един ден ще напусне сина й заради друг мъж. Не приемайте това предупреждение лекомислено, дори ако сте чували хубави неща за нея и ви се струва симпатична. Преди всяко посещение при нея избирайте внимателно облеклото си и не носете много грим. Ако имате татуировки по тялото си - покрийте и тях по-добре. Освен ако майка му не е наистина съвременна и широко скроена.

Предложете съвместни дейности

Въпреки че вероятно потръпвате само при мисълта за това, неизбежно е и ще доведе до по-добри отношения. Предложете на майка му да пазарувате заедно, да отидете на кино (задължително на комедия!), или може би сами ще планирате приятна вечер?

Проявете интерес към сина ѝ

Покажете интерес към партньора си в разговор със свекървата. Покажете й, че искате да му осигурите истински рай и че ще се погрижите за всичките му нужди. Можете да попитате за любимата му храна или да я помолите да ви научи как да готвите. Добавете, че никога не се справяте толкова добре като нея и той винаги го повтаря.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес