Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да привлечем пари през пролетта

25 март 2022, 21:30 часа

През пролетта има повече сили и заедно с пробуждането на природата усещаме нуждата от сериозна промяна. Тази пролет всеки ще може да промени живота си към по-добро и да подобри финансовото си състояние, ако не седи със скръстени ръце.

Пролетта е не само време за любов, но и за нови възможности, които самата природа ни предоставя. Дните стават по-дълги, слънцето грее по-ярко и имаме повече сили. През пролетта експертите препоръчват да не губите време, да използвате всички възможности и не забравяйте да разкриете талантите си, за да успеете в бизнеса и в живота. За тези, за които е важно подобряването на финансовото състояние, проверените съвети ще дойдат на помощ.

Енергията на пролетта

През пролетта пространството се задвижва от енергията Ци, която е отговорна за привличането на всички добри неща. За нея е важно да се създадат условия:

1.       Подредете нещата в дома.

Основното почистване ще ви помогне да премахнете негативната енергия от дома, да освободите място от боклуци, които привличат бедността. Почистването ще разкрие слабости, които могат да бъдат поставени в ред с течение на времето: повторно залепване на тапети, ремонт или подмяна на мебели, отървете се от чинии с пукнатини. Също така, по време на почистванетотрябва да се сбогувате с дрехите, които вече не се използват, да купите нов чифт обувки, за да смените старите.

2.       Променете оформлението

За да не пресъхне каналът за пари, не е нужно да харчите последните си спестявания за купуване на скъпи мебели или оборудване. Като начало можете да пренаредите съществуващите интериорни елементи, да добавите декор и да премахнете всичко ненужно от спалнята, хола и кухненската зона.

3.       Засадете растения

Свежите цветя внасят уют и енергия в дома. Изборът на растения също играе голяма роля: експертите в областта на биоенергетиката препоръчват засаждането на цветя, които носят богатство: дърво на парите ще бъде от полза.

4.       Снабдете се с парични талисмани

Най-лесно е да привлечете пари там, където се очакват. Ето защо е толкова важно да активирате финансовата зона и да поставите талисмани за богатство там. Те могат да бъдат направени собственоръчно, включително и за портфейла.

Пролетната енергия е подходяща за внасяне на щастие и просперитет в живота. За да не се пропилеят парите, е важно да поддържате ред не само в къщата, но и в мислите си, както и да управлявате парите компетентно, без да се поддавате на желанието да похарчите последната стотинка заради моментна прищявка.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес