Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да превърнете вазата в талисман за сбъдване на желания?

21 май 2024, 21:03 часа

В света на магията и символиката дори най-обикновените предмети могат да се превърнат в мощни и ефективни талисмани за човек. Един от тези предмети е вазата, която може не само да украси пространството в дома ни, но и да изпълни най-съкровените ни желания, ако знаем как правилно да използваме нейния потенциал. Естествените материали като кристал, порцелан, глина и керамика имат по-силна енергия в сравнение с пластмасовите продукти. Как да превърнете този предмет във ваш талисман?

Как да изберем ваза?

Когато избирате ваза, също е важно да се обърнете към чувствата си. Предмет, който предизвиква положителни емоции, ще бъде по-ефективен като талисман. Предпочитат се естествени мотиви като дървесни шарки или изображения на животни и пейзажи, тъй като хармонизират по-добре с естествените енергии.

Формата на вазата също играе важна роля. Ваза с тясно гърло и широко дъно се счита за най-благоприятна за създаване на енергиен поток. Когато избирате, трябва да избягвате предмети с повреди, като надрасквания или пукнатини, които могат да нарушат целостта на енергията.

Талисман от камък – как да намерим подходящия

Как да превърнете вазата в талисман за изпълнение на желания?

За да може вазата да започне да изпълнява вашите съкровени желанията, е необходимо да се извърши специален ритуал. По време на фазата на нарастващата луна вазата трябва да се измие под течаща вода, след това да се изсуши и да се направи заклинание:

„Аз избърсвам мръсотията, отървавам се от праха, нося чистота и предотвратявам всяко нещастие. Вазата блести, изпълнява съкровени желания.”

След това се прошепва желание и се пълни вазата с вода, като се добавят символични предмети, свързани с желанието. Това може да е монета, ключ, сърце или друг предмет, който е свързан с целта.

Вазите са способни да изпълнят широк спектър от желания, при условие че не причиняват вреда или нарушават моралните принципи.

Може и да ви звучи нереално, но нищо не пречи да проверите дали наистина действа. Няма да загубите нищо, а и няма да навредите на никого.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес