Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да подобрим семейните отношения чрез пренареждане на мебелите?

21 септември 2022, 20:10 часа

Правилната енергийна среда в къщата е най-важното нещо. Ако започнат проблеми с половинката ви, родители или деца, тогава може би е време да пренаредите мебелите.

Ако целта ви е да предпазите семейството си от кавги и проблеми, можете да използвате най-добрите амулети за семейни проблеми. За съжаление те не ви спасяват от причината за кавги, но пренареждането на мебелите може да ви отърве и от това.

Защо пренареждането на мебелите е толкова важно?

Факт е, че творческата и силна енергия Чи постоянно се влива в нашия апартамент или къща от външния свят. Експертите по фън шуй отбелязват, че тази енергия изисква постоянни промени в къщата. Когато не сте пренареждали много дълго време, потоците от творческа енергия започват да отслабват. В свободното пространство те все още запазват силата си, но в ъглите, където дълго време не е имало слънчева светлина, тя започва да отстъпва на тъмната енергия на Ша.

Любопитно е, че тъмната енергия започва да укрепва и отвоюва позициите на светлата. С течение на времето тя може напълно да поеме цялата светлинна енергия. В този случай кавгите в къщата ще зачестят, благосъстоянието на хората, които живеят в нея, ще се влоши.

5 златни правила за успешна връзка

Как и кога да пренаредите мебелите?

Като се има предвид, че тъмната енергия Чи се натрупва в онези места, където светлината на слънцето или светлината на изкуственото осветление не прониква, важно е да освободите тези зони по време на пренареждането на мебелите. Ако няма достатъчно място за вас, тогава няма да е възможно да освободите всички тъмни зони. Достатъчно е просто да преместите малко мебели на поне частично отворени тъмни места.

Ако имате много мебели, стоящи точно в средата на стаята, тогава знайте, че трябва да ги разместите веднага. Факт е, че енергията Чи се движи от прозореца до входната врата и по най-краткия път. Ако има нещо, което стои в правата линия между прозореца и вратата, трябва да го премахнете. Подредете правилно мебелите, за да дадете шанс на добрата енергия да се движи свободно из дома ви. Това е много важно, така че ако имате претоварена централна част от стаята, трябва да коригирате този проблем.

16 признака за здрава връзка

Ако имате нужда от по-точно време, тогава според наблюденията е по-добре да пренареждате мебелите веднъж на сезон. Ако възможността не позволява, можете да правите пренареждане на всеки пет до шест месеца. Също така е полезно да правите това в онези моменти, когато почувствате, че между вас и половинката ви се образуват бариери, появяват се лъжи, униние.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес