Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да поддържаме лицето си младо и сияйно за максимално дълго време

27 април 2022, 11:15 часа

Карън Хейс е главен изпълнителен директор на козметичната марка S'eau Primа и ни дава 6 съвета за грижа за кожата, които ще ни помогнат да запазим кожата си млада и сияйна.

На първо място се посочва използването на хлорна вода за локално лечение на кожата, като тя казва, че тя ускорява заздравяването на рани, намалява отоци, облекчава възпаленията и помага за при борбата с акнето.

6 стъпки за преобразяване на кожата

Второто много важно правило според специалиста, е ежедневното почистване на лицето и това не е само усърдното смъкване на грима. Това трябва да помогне при почистването и предотвратяването на образуване на свободни радикали, състаряващи кожата и унищожаващи естествения колаген.

Тя призовава силно и редовното използване на хидратиращ крем за лице заедно с хидратиращ крем за лице. Особено с идването на все по-топли дни и все по-силно слънце, рискът от увреждане на кожата от слънцето е по-голям, а това влияе не само на красотата на кожата, но и на здравето ѝ.

Перфектната грижа за кожата през нощта и деня

Хейс съветва и за добавянето на антиоксиданти към серум или крем при грижата в нашето ежедневие, като тя казва, че тази грижа изобщо не отнема толкова много време. Първо измиваме, слагаме спрей, използваме хидратиращ серум, както и околоочен крем, малко балсам за устни и на финал нанасяме слънцезащитен крем.

 

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес