Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да носим сребърните бижута правилно?

20 юни 2024, 22:00 часа

Въпреки факта, че сребърните бижута са универсални, съчетаването им с тоалет е цяло изкуство. Трябва да бъдете много внимателни, когато избирате сребърни бижута, които да подхождат на вашето облекло, тъй като те могат да подобрят или развалят външния ви вид.

Правилният размер, дизайн и количество бижута ще ви помогнат да свържете целия външен вид и да добавите нужното количество блясък към него. Но грешните сребърни бижута ще съсипят и най-перфектния тоалет. Ако ги сгрешите, или ще изглеждате твърде простовато, или ще приличате на искрящо коледно дърво.

Малка тайна: колкото и всяка жена да иска да вярва, че е разбила кода за създаване на перфектната визия, малцина знаят как да изберат подходящото сребърно бижу за тоалет.

Ако носите сребърни бижута, е добре да спазвате следните правила

Изберете правилните цветове

Въпреки че сребърните бижута са много разнообразни, има определени цветове, които се допълват много повече от други. Има и цветове, които не се съчетават със сребърни бижута. Като общо правило, сребърните бижута трябва да се носят със студени цветове като зелено, синьо и лилаво, но също така се съчетават добре с неутрални цветове като черно, сиво и нюанси на бялото. Сребърните бижута могат да се носят и със земни и пастелни тонове, но трябва да внимавате с тези цветове, за да създадете елегантна визия.

Помислете за вашата визия

Трябва да обърнете внимание и на дизайна, стила и моделите на вашите дрехи. Ако имате зашеметяващо сребърно бижу, нека тоалетът ви бъде семпъл. Съчетайте го със семпла рокля и оставете вашите бижута да говорят сами за себе си. Ако роклята ви е екстравагантна, спрете се на семпли, класически сребърни бижута, за да обвържете външния вид.

Също така, избягвайте да носите големи или прекалено масивни сребърни бижута с шарени рокли. Те ще отвличат вниманието и няма да позволят на вашите красиви бижута да направят впечатление. Основни, плътни цветове или рокли с минимални детайли ще ви дадат повече място за игра с вашите украшения, като същевременно ще им позволят да се открояват.

Създайте фокусна точка

Искате да носите ослепителни сребърни обеци или зашеметяващо многопластово сребърно колие? Нека бижутата ви бъдат в центъра на визията ви и нека всичко останало е просто и основно.

Бърз и ефективен метод, с който да почистите сребърните си бижута у дома

Добавете ярки цветове

Независимо дали носите монохромно облекло или искате да облечете скромна рокля, можете да създадете визуален интерес и да добавите цвят с бижута със сребърни камъни. Сребърните бижута с камъни като сапфир и рубин (в чисто червено) не само изглеждат елегантни, но и добавят кралска нотка към визията ви. Сребърните бижута с камъни са най-лесният и бърз начин да добавите цвят, текстура и малко драма към вашия скучен и семпъл тоалет.

Чувствайте се свободни да експериментирате

Със сигурност има правила и етикет за носене на бижута, но това не бива да ви спира да експериментирате. Опитайте да носите нетрадиционни стилове и дизайни на бижута с различни тоалети, за да създадете нов стилен външен вид.

Не прекалявайте

Важно е в цялата визия да има само една фокусна точка. Много фокусни точки ще създадат претъпкан вид, в който случай нито една от фокусните точки няма да може да направи впечатление.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес