Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да изглеждате свежи и ярки в летните жеги

29 юни 2021, 12:09 часа

През лятото искате да бъдете особено неустоими. Но какво да правим, ако гримът оставя неприятен ефект на маска, а мазният блясък е постоянно върху кожата. Подбрахме за вас най-добрите съвети, които не само ще поддържат идеалния тон на кожата, но и ще добавят блясък към обичайния външен вид.

Естествената принцеса

През топлия сезон можете да изоставите козметиката в полза на естествеността, но нанесете червило, за да придадете на визията си малко шик. Матовите текстури сега отстъпват място на мокрия блясък. Съблазнително розовото е основната тенденция на предстоящия сезон. Този фин нюанс може също така леко да се нанесе върху бузите за здравословен блясък. Освен това, ще ви поддържа хидратирани през целия ден и най-накрая ще забравите за балсамите за устни.

Искате да подчертаете само очите си? На помощ идва спирала за обем, без да утежнява миглите. Новите спирали за обем съдържат арганово масло и колаген. Те ще укрепят космите и ще стимулират растежа на нови. А гъвкавата четка ще ви позволи лесно нанасяне на цвета от корена до върха.

Кожата се нуждае от хидратация дори в горещото време. Следователно, истинското спасение през деня ще бъде качествен хидратиращ лек крем. Той трябва да придава на лицето свеж вид и да премахва мазния блясък.

Парти кралица

През лятото гримът има една неприятна черта - под въздействието на слънчевата светлина той може просто да „потече“. Използвайте основа, за да избегнете тази неприятност. Тя ще скрие разширените пори и няма да наруши естествения хидробаланс при нанасяне на фон дьо тен. Някои се ограничават с основата, което перфектно изравнява тона.

Бласъкът е абсолютна тенденция през последните няколко сезона. Гримьорите съветват да нанасяте хайлайтера не само върху познатите области, като върха на носа, но дори и върху устните за допълнителен обем.

Предлагат се и сенки с  блестяща палитра. Те ще ви помогнат да се отдалечите от ежедневието и да направите вашия външен вид наистина омайващ. Основният цвят на лятото, както беше споменато по-горе, е розовият. Не се страхувайте да експериментирате, опитайте се да допълните визията си и с цветна очна линия. Между другото, луничките вече са актуални.

Добра новина за феновете на изкуствените мигли! Вече не се изисква специално умение за залепване на миглите - просто нанесете върху клепача, защото тези мигли са с магнитна очна линия. В същото време няма дискомфорт през целия ден. Трансформацията ще изисква само няколко леки движения.

Мицеларната вода ще бъде приятен завършек на вечерта. Тя нежно ще премахне грима от лицето и шията. Различните продукти съдържат пантенол, който освен всичко друго ще успокои раздразнената кожа след декоративната козметика. Тя не изисква допълнително изплакване, тъй като в основата ѝ няма алкохол. Кожата отново е свежа и хидратирана, сякаш току-що сте се събудили от сън.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес