Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жените, които носят тези имена, са БЛАГОСЛОВЕНИ

10 декември 2021, 10:47 часа

Женските имена са наистина много разнообразни, но някои от тях се отличават от останалите със своето специално звучене.

Когато родителите избират имената на своите деца, те се съобразяват с редица неща. Най-напред за тях е важно името да е благозвучно и да значи нещо красиво.

Имената предопределят качествата на човек, мотивацията и стремежите му. Някои от тях са способни да поднесат огромен късмет на притежателките си.

Дамите, които ги носят, не страдат от липса на енергия, дори напротив – те се открояват като едни от най-енергичните и положително заредени хора.

Ето ги специалните женски имена:

• Ирина;

Жените с това име се открояват със своята тактичност, аналитичен ум и практичност. Те са чудесен събеседник, с който можете да разговаряте на всяка една тема от живота. Не обичат да прекарват времето си у дома. За тях във всяко едно ново нещо има очарование.

Тези 5 женски български имена отново заслужават да са на мода

• Александра;

Дамите, които носят името Александра, са едни от най-женствените. Те са смели и борбени. На тях ръководните позиции най-много им отиват.

• Марина;

Тези жени обожават свободата и остават независими до края на живота си. Винаги успяват да изградят мечтаната кариера. Дори да се чувстват поразени, никога не показват болката и разочарованието си. Те са силни и смели.

• Анна;

Името е белязано с много качества. Притежателките му са позитивни, усмихнати, грижовни и привличат към себе си много приятели. Те обаче имат твърд характер.

• Виктория.

Жените с това име са родени да бъдат победителки в живота. Те винаги успяват да изградят перфектна кариера, но в житейски план са доста по-несигурни. Трудно им е да открият идеалната половинка за себе си.

Жените с тези имена са едни от най-благословените. Обичайте си името и го изричайте с гордост. Помнете, че то ви е дадено, за да ви носи много късмет в живота.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес