Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жената от тази зодия е най-необикновена

23 февруари 2022, 23:40 часа

Както на всички ни е ясно, мъжете са привлечени от красотата и от чувствителността на дамите. През годините са създадени тонове песни и сонети, които са опитали да увековечат тази загадка, наречена жена.

Магията на красотата е улавяла в мрежите си не едно мъжко сърце, но има и такива мъже, при които колкото и да се опитваш – те просто трудно се хващат във въдиците. Ако съществува нещо, на което повечето мъже да не могат да устоят, то това е женското очарование, женското остроумие и леката женска незаинтересованост. Понякога тези качества са изключително засилени при някои от дамите с определен зодиакален знак. Такива са и представителките на зодия Риби, считани за най-магнетичните в целият зодиак, често сравнявани с богини, притежаващи еталон за перфектност. Дамите от зодия Риби, притежават способности на медиум и съвсем лесно биха могли да погледнат през душата на всеки.

Романтичка е до полуда
Интересна и мистериозна, привлекателна и мила. Дори да ви се стори, че я познавате до болка, всичко, което прави жената Риби, ще съдържа в себе си винаги една щипка непредвидимост. В даден момент, ще държи ръката ви на публично място, а в следващия ще ви отблъсне. Всичко, до което се докосне жената Риби изглежда неземно, прическата и походката и са в състояние да ви замаят, а съблазнителната и страна направо може да ви побърка.

Макар и да обича здравословните и дълги връзки, жената Риби няма нищо против здравословния флирт от време на време. Тя е свободолюбива, затова не бива да бъде ограничавана, в противен случаи ще си тръгне. Влюби ли се, жената Риби е в състояние да разцъфне и обича отвъд всякакви граници. В повечето случаи тя е привлечена от силни и добре поддържани мъже. Жената Риби вярва в опияняващата любов, онази, която описват в книгите и също така вярва, че любовта е в състояние да завладява всичко.

Дори и да смятате тези нейни вярвания за прекалено сантиментални, почакайте да я срещнете и тогава доброволно ще се съгласите с нейните разбирания за обичане. Жената Риби е наистина запомняща се и изключително женствена и дори в един момент пътищата ви да се разделят, тя дълго време ще продължава да населява ума ви.

Не е материалистка
Жената Риби е духовно извисена и притежава съзнание, което да я кара да възприема за съкровища дори най-малките неща в живота. Тя живее и обича страстно, а нейните удоволствия биват измервани не в пари или скъпоценни накити, а с това, че минава през живота си без никакви съжаления. Жената Риби притежава засилена интуиция (шесто чувство), която я предпазва от много зложелатели и измамници. Тя е забавна, чувствена, романтична и обича да е в центъра на вниманието. Жената Риби обича да бъде глезена и не би отказала вечеря на красиво място или специално организирано за нея събитие.

Освен всичко жената Риби е изключително състрадателна и съпричастна и притежава дълбока мъдрост. Тя би могла да обича, без да очаква същото в замяна, а това от своя страна я прави и една убийствено желана жена.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес