Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Известните личности, които обичат риболов

17 юни 2021, 16:45 часа

Има редица популярни актьори, режисьори, певци, музиканти, спортисти, абе, въобще - известни личности, които обичат риболова. В тази статия сме подбрали за вас тези, които най-много обичат да ходят за риба. Дали правят това на сладководни водоеми или в морето е въпрос на избор на всеки един. Нека видим кои са най-големите имена.

Лиъм Нийсън/ Liam Neeson

Носителят на награда “Оскар” от филма “Списъкът на Шиндлер” и известен с екшъни като Taken (и трите части) и редица други филми е страстен любител на риболова. Представяме си как казва на някой шаран “Идвам за теб!” (“I am coming for you!”).

Линдзи Вон/ Lindsey Vonn

Известната скиорка и легенда на зимните спортове е страстна любителка на риболова и единствената дама в този списък, която наистина толкова обича да ходи за риба, че да се нареди в нашия списък. Еднакво добра на пистата и с въдица в ръка, може да видите доста кадри в интернет от места, които тя е посетила покрай риболовната си страст.

Кевин Костнър/ Kevin Costner

Още един актьор, който обича риболова. Кевин Костнър е уникален актьор, но е и уникален рибар - има наистина интересни снимки, на които позира със своя улов. Би било интересно и забавно да си представим как някой от неговите легендарни екранни образи застава да лови риба. Интересна гледка, признаваме.

Кристиано Роналдо/ Cristiano Ronaldo

Португалската супер звезда е единственият футболист в този списък. Играчът на “Ювентус” е роден на остров Мадейра в Португалия и предполагаме, че още от дете може да е бил фен на риболова. Знаем, че Роналдо е наистина земен човек и може да си го представим в ловни дрехи,  гумени ботуши и въдица в ръка. Малко странна гледка, но пък още по-странна била неговата половина Джорджина, която чисти риба. Е, за някой шарж може и така да се получи, но реалността е различна.

Брад Пит/ Brad Pitt

Още един любимец на Холивуд, който обожава да ходи за риба. Някак не можем да си представим как Анджелина Джоли те чака у дома, а ти палиш колата и отиваш да мяташ въдица някъде. “Мистър Смит” (по ролята му от известния филм) е един от актьорите, които открито демонстрират това, че могат да водят спокоен живот, който е присъщ на всеки един. Е, разликата са милионите в банковата сметка, но хобитата са същите.

Това са някои от най-известните личности, които обожават риболова. Ние ги разбираме напълно, а ако вие още не сте опитали да хвърлите въдицата карй някой водоем има само един логичен въпрос - какво чакате?

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес