Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Източният хороскоп предрича голям късмет за няколко зодии през 2022 г.

03 януари 2022, 12:55 часа

Синият воден Тигър, който е на практика символ на настъпващата 2022 г., ще заеме достойното си място едва на 1 февруари. Той ще премахне от трона стария покровител на отминаващата година - Белия метален Вол, и ще донесе значителен късмет на 4 знака от източния зодиак, според астролозите.

1. Плъх

За хората от тази зодия на източния календар идната 2022 г. ще е наистина пробивна година в кариерата им. Според източния хороскоп, очаква се Плъховете да се сдобият с нови професионални умения, както и да се срещнат с интересни хора, които ще станат много полезни. Освен това, вероятно е да успеят в кариерното развитие, споделят астролозите.

2. Тигър

Положителни промени в различни области на живота ще настъпят и при хората, родени под знака на Тигъра през 2022 година. Източният хороскоп прогнозира, че следващата година ще донесе на представителите на този знак повишаване и стабилизиране на финансовото им състояние, както и нова позиция, победа над неприятно заболяване и сбъдване на заветна мечта. Звучи изключително добре, в какъвто и аспект да се тълкува това предсказание.

3. Петел

За хората, закриляни от знака на Петела, пристигащата 2022 година ще е период на нестихващи успехи в кариерата им. Почти всякакви идеи ще бъдат реализирани, просто трябва да изберете най-добрите опции за развитие на професионалната си дейност. Бъдете достатъчно смели, за да презентирате работата си и сами ще установите, че вие сте най-добрите. Няма да имате конкуренция в нито едно отношение. Професионализмът и трудът ви ще получи своето признание.

4. Свиня

2022 година ще е невероятно добра за Свинята. Знаците на зодиака могат да очакват широки възможности не само да подобрят професионалните си умения, но и да избират различни източници на доходи. Сега топката е изцяло в ръцете ви. Вие сте тези, които ще избират с какво да продължите да се занимавате през идващата година.

Наскоро китайски астролози споделиха, че Тигърът, Драконът и Маймуната могат да разчитат на голям късметът през Новата 2022 година. Водният тигър ще бъде символът на новия период - любопитното и интелигентно животно ще определи естеството на всички последващи събития. Нека да се съобразим с неговите правила и да се насладим на предимствата да сме подвластни на Синия воден тигър.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес