Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Истории с неочакван край

28 януари 2014, 14:58 часа

Снощи излязох с приятелки на "банкет". Казах на мъжа ми, че ще се прибера точно в 00:00 часа. Всичко това добре, но беше много забавно - питиета, танци, още питиета. Забравих за часа. Оказа се, че се прибрах в 3:00 сутринта, напълно пияна.

На влизане у дома часовникът с кукувицата изкука 3 пъти. Като си дадох сметка, че мъжът ми ще се събуди от кукането, изкуках с всички сили още девет пъти. Останах толкова доволна и горда от себе си и от гениалната идея, че ще избегна караниците с мъжа ми. Заспах спокойно, мислейки колко интелигентна и умна съм.

На сутринта мъжът ми ме попита в колко съм се прибрала и аз му казах, че съм се прибрала в полунощ - както му бях обещала. Помислих си "Спасена съм!", след което той каза: "Между другото трябва да сменим часовника с кукувицата".

"Така ли?  И защо любов моя?" - попитах аз трепереща...

"Ами снощи не знам защо изкука три пъти и извика "е**си майката" и изкука още четири, повърна в коридора, изкука още три пъти, спука се от смях и пак изкука, излезе тичайки, настъпи котката и счупи масата в салона, легна до мен, изкука още един път, изруга нещо и заспа."

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес