Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Истинска ВОЙНА във Big Brother! Ще стигнат ли звездите до бой?

17 ноември 2017, 10:00 часа

Брутални скандали и пререкания във реалити предаването Big Brother Most Wanted! Участниците често са на ръба на кризата и вече не сдържат нервите си. Толкова скоро след началото на проекта, зрителите вече са свидетели на тежки сцени и сериозни нападки. Провокации, сълзи, разиграване на драми – този сезон дава заявка да бъде несдържан и изпълнен кавги и сензации.

Категорично лицето на Луна се нарежда на топ място като най-големия дразнител и паразит в къщата. Всички нескрито показват изненадата си от наглото ѝ поведение. Грозното и неадекватно поведение на Луна стигна до там, че тя посяга на други участници! Склонна да стига до физическа саморазправа и да навлиза в личното неприкосновено пространство на останалите. Зрителите видяха несдържаните ѝ прояви към Людмила Захажаева и Дебора… Неумереният ѝ хаплив език провокира някои от участниците да покажат рогата си също.

Срещу нея се опълчи видния бизнесмен от Ямбол Динко, който положи неимоверни усилия да я вкара в правия път и да ѝ отвори очите, но този опит беше неуспешен.

До краен предел стигна търпението на колоритния Фънки, който без излишни любезности застана срещу Луна. Фънки избухна и напрежението ескалира. Двамата размениха множество реплики и обиди, които поведоха след себе си бурни реакции.

Играта на индианци и каубои се превръща в истинско бедствие с множество сътресения и сълзи.

Участниците се опитаха да обяздят див бизон, но това не се оказа толкова лесно за тях. Дали ще се справят с провокациите от страна на Големия брат и тези от страна на Луна, предстои да видим.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес