Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илън Мъск сподели най-големия си страх

16 ноември 2017, 09:41 часа

Колкото гениален и богат да си винаги имаш нужда от човек до себе си, с когото да споделяш успехите си.

Такъв е и случаят с американския милиардер, изобретател и инвеститор Илън Мъск. Той призна, че търси отчаяно жена, с която да сподели живота си, защото изпитва ужас от самотата. В изповедта си пред сп. "Роулинг Стоунс" мозъкът зад "Спейс Екс" и "Тесла" сподели още, че раздялата му с актрисата Амбър Хърд го е "наранила дълбоко".

"Никога не изпитвам желание да съм сам. Това казвах и като дете - "не искам да оставам сам". Никога не бих щастлив без да имам някого до себе си. Да заспивам сам ме убива. Не е като да не знам какво е - голямата къща, ехтящите ти крачки по коридора и тишината. Как можеш да се почувстваш щастлив в подобна ситуация?", запита Мъск и допълни, че отдавна вече не търси "секс за една нощ", а човек, с когото да изгради сериозна връзка, " сродна душа".

В интервюто си за медията иноваторът разказва и за работата си, за вдъхновението зад нея и за своята дефиниция на "научния подход", допълва БГНЕС.

Той дори коментира влиянието, което книгите на Айзък Азимов са оказали на погледа му върху света още от най-ранна детска възраст.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес