Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

И още 5 забавни факта за сериала "Приятели"

01 ноември 2014, 12:49 часа

В края на месец септември се навършиха 20 години от излъчването на първия епизод на сериала "Приятели" (Friends).

На 22 септември 1994 година по NBC в Америка започва излъчването на нов за времето си сериал, който обещавал да бъде интригуващ и забавен, но никой никога не подозирал какво се задава на хоризонта. Още пилотният епизод събрал пред екраните 22 милиона зрители, които се влюбили в историята от пръв поглед.

Ако сте толкова големи фенове на сериала, колкото и ние, в следващите няколко реда може да се запознаете с още няколко интересни факта за него.

1. Матю Пери и Дженифър Анистън участват в изключително забавно видео, свързано с операционната система Windows 95. "Киберкомедията" се предполага, че е заснета в офиса на Бил Гейтс.

2.Прическата на героинята на Дженифър Анистън - Рейчъл, е създадена от стилистката на звезда в момент, в който тя е била надрусана.

3. "Приятели" "споделят" една и съща вселена с още няколко хитови комедии от 90-те години. В това число влизат: "Бар Наздраве", "Зайнфелд" и "Луд съм по теб".

4. Дженифър Анистън отказва титулярна роля в легендарната комедийна програма Saturday Night Live, за да може да участва в "Приятели".

5. Дейвид Шуимър (Рос от шоуто) плаща 4,1 млн. долара за събарянето на историческа сграда в Ню Йорк и построяването на мястото й на новия му дом През 2013 г. вандали надраскват на строителната площадка "Рос не е готин".

В тази връзка от шоуто "5 facts", което върви всяка седмица в едноименния канал в YouTube, коментира че Рос е най-лошият образ в целия сериал. Най-малкото защото той е невротичен и постоянно ревнува. Друг проблем със странния палеонтолог е това, че той непрекъснато иска да е прав.

Петър Чернев
Петър Чернев Отговорен редактор
Новините днес