Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хората с тези имена имат ангелско сърце

19 ноември 2021, 18:40 часа

Доброта, милост, състрадание - тези качества отличават хората с "ангелско" сърце от останалите.

Според езотериците притежателите на 6 имена са дошли на този свят със специална мисия и притежават ангелско сърце. Ето кои са тези имена.

Людмила

Людмила е душата на всяка компания. Невъзможно е някой да не я обича. Тя е весела и енергична. На пръв поглед дава вид на човек, който живее в мир със себе си.

Космическият покровител на това име е съзвездието Везни. Именно на него тя дължи своето добродушие, търпение и уязвимост. От детството си Людмила свиква безкористно да помага на другите, да оказва морална подкрепа и да се грижи за слабите.

За своето грижовно отношение към всичко около нея съдбата я награждава с голямо щастие.

Анна

Най-милостивият, най-разбиращият и най-непретенциозният човек е с това име.

Анна е винаги готова да отвори обятията си и да стопли всеки, който срещне по пътя си. Знакът Дева е покровител на това име. Именно той дарява Анна с амбиция, невъзмутимост и повишено чувство за справедливост. Тя мечтае за семейно щастие и след като го получи се превръща в опора и основен мотиватор за съпруга си.

Михаил

Той е човек с идеали и божествена душа. Толкова безкористен, честен и открит, че се смята за ангел от околните. Той никога не отказва помощ.

Негов наставник е знакът Везни, който го е надарил със способността да обича другите. Михаил успява да изгради успешна кариера.

Той е незаменим служител. Всяка отговорна и сложна задача може да бъде поверена на него. След като сключи брак, Михаил се превръща в идеалния съпруг.

Евгени

Той е изключително благороден и безупречен във всичко. 

Негов покровител е знакът Риби, който щедро го е надарил с доброта и способност да разбира чувствата на другите.

Юлиян

Юлиян никога не подминава страдащите и прави всичко възможно да им помогне. Но въпреки това много често другите го приемат като нерешителен, което е напълно незаслужено за него. Всъщност той просто не иска да влиза в спорове и избягва всякакви конфликти.

Елена

Елена запазва наивността и детската спонтанност до дълбока старост. Тя обича да говори и общува с всеки. 

Жената с това име е отворена, общителна и весела. Тя никога не се се обижда и не се ядосва.

Елена е светла и чиста душа. Нейният наставник е зодия Близнаци. Този знак я защитава от неуспехи и необмислени действия.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес