Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Химикалката ви падна: Какво вещаят поличбите?

15 септември 2022, 21:10 часа

Химикалката е незаменим аксесоар, който ни придружава навсякъде. Дори в ерата на компютрите, човек не може без да напише обикновена бележка в бележника, за да запомни някои важни задачи и факти. Народните знаци ще ви кажат какво означава падането на химикалката.

Средствата за писане се промениха и сега е трудно да си представите себе си без обикновена химикалка. С нейна помощ подписвате важни документи, водите си бележки и записвайте интересни мисли. Експертите препоръчват да се запознаете със знаците, които ще ви помогнат да обясните причината за падането на предмета за писане и да ви предпазят от някой възможни опасности.

Знаци и СУЕВЕРИЯ - Защо не трябва да се сяда върху масата

● Изпусната химикалка при подписване на важни документи символизира измама. Ако падне преди подписването на документите, сделката ще се провали. Можете да избегнете проблеми, като леко и дискретно почукате с химикалката по пода.

● Химикалката пада по време на изпит - досадно е, но трябва да проверявате отговорите. Възможно е в тях да се е прокраднала грешка, която трябва да бъде коригирана.

● Химикалката пада, ако бъде подадена от външен човек - пред вас е нечестен човек. Подписването на документи трябва да се отложи, за да се проверят отново всички точки.

● Пада черна химикалка - това може да вещае някакви проблеми в комуникацията с ръководството. Според знака, разногласията с ръководството са свързани с клевета от страна на недоброжелатели.

● Изведнъж пада химикалка със синьо мастило - предстои ви много работа и отстраняване на грешки.

● Падането на химикалка с червено мастило обещава положителни новини. Ако падне преди да общувате с ръководството - чака ви повишение.

● Ако средството за писане на студента е паднало, тогава не се очакват проблеми при полагане на изпити.

● Ако писалката е паднала и мастилото се е разляло, тогава е нужно да обърнете внимание на колегите: сред тях има недоброжелател, способен да плете интриги.

● Писалката, която трябва да бъде предадена на колега, е паднала - това подсказва, че трябва да сте готови за предателство. Бутонът за изключване не се връща обратно - възможно е да се избегнат проблеми.

● Изпускането на писалка веднага след покупката е добра поличба. Ако писалката се загуби, тогава проблемите ще изчезнат и конкурентите няма да могат да напреднат.

Бъдете внимателни, когато химикалката е в ръцете ви. Ако съдбата е решила да падне, няма да можете да го предотвратите, но ако не сте достатъчно съсредоточени, можете сами да предизвикате някои процеси.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес