Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хем са различни, хем се привличат – връзката между жена Близнаци и мъж Скорпион

08 януари 2022, 16:05 часа

Ако сте от нежните представителки на зодия Близнаци, а вашият любим е Скорпион, то тази статия е именно за вас. А и за всички, които се интересуват от тези два зодиакални знака. Всъщност техните характери са толкова различни, че те винаги са намират на най-отдалечените краища един от друг, но пък в някои случаи се допълват така, че постигат перфектната хармония. 

Такава връзка определено ще е искрена, конфликтите няма да липсват, но любовта е по-силна от тях. Те се сблъксват с редица изпитания по пътя към хармоничните взаимоотношения, но това дори им помага да направят връзката си по-силна от която и да е друга.

Мъжете Скоприони са известни с това че са страстни, но и изключително ревниви. Те дори се вманиачават и често създават конфликти поради ревност без причина. На представителката на зодия Близнаци това може да и се стори абсурдно и в началото ще е шокирана, докато свикне със скорпионското поведение. Обаче, ако мъжът прекрачи границата, тя е склонна без да се замисли да го напусне и никога да не си позволи да бъде унижавана по подобен начин.

Жената Близнаци е целенасочена, социална и графикът и е винаги запълнен с работа, затова не отдава голямо значение на проблемите във връзката. Ако се опитате да промените тази нейна черта, тя е склонна да се раздели с вас без да й мигне окото. Не обича промените, както и някой да се намесва в живота и работата й. 
Връзката между тези два знака не бихме казали, че може да продължи дълго. Жената Близнаци е свободолюбива и понякога обича лекия флирт на партита например, но ако това попадне под погледа на Скоприона, ще се създаде сериозна война, а отношенията и доверието ще се разклатят завинаги. Скорпионът ще се опита да ограничи и промени нежния Близнак,  но със сигурност без успех. Тя не приема чужди съвети, не позволява никой да се намесва в живота й и ще очаква от вас вие да се приспособите към нейния и да се приммирите с това, че работата винаги ще е приоритет. Ако Скорпионът склони да се промени в името на любовта, то тогава връзката е възможна, стига жената до нега да му помага и разбира в този процес на „израстване“. 

В интимно отношения тези два знака също не могат да постигнат цялостна хармония, тъй като имат различни предпочитания. За да просъществува тази връзка, са нужни много компромиси и промени и от двете страни, в противен случай тя ще приключи така бързо, както и се е породила.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес