Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Характера на детето ви според месеца на раждане

31 август 2020, 11:24 часа

Според голям процент от хората, месецът на раждане оказва влияние при формирането на характера на човек. Смята се, че може много да се говори за това в какъв ще се превърне човека, когато порасне, заради месеца, в който се е родил.

Независимо дали вярвате в това твърдение, следващите редове ще повдигнат настроението ви. Вижте дали ще имате палаво, спокойно или смело дете според месеца му на раждане:

Януари – Децата, родени през този месец, се стремят към независимост още от малки. Търсят и искат вниманието на околните.

Февруари – Февруарските деца са много състрадателни и отзивчиви. Те нямат против да споделят всичките си играчки с останалите.

Март – Няма по-миролюбиви деца от тези, родени през Март. Те са тихи, емоционални и много креативни.

Април – С тези хора никога няма да ви бъде скучно. Те са забавни, комуникативни и кипят от енергия.

Май – Родените през този месец се характеризират с дълбока емоционалност и силен инат. Обичат да пишат и четат и са много организирани.

Юни – Лъчезарни и изключително внимателни хора, които са комуникативни и отворени към света. Тези деца са много чувствителни и емоционални.

Юли – Децата, родени през юли, обичат да изпъкват чрез своите знания. Могат да бъдат изключително любознателни, смели и трудолюбиви възрастни.

Август  – Родените през август са позитивни, усмихнати и комуникативни. Обичат да бъдат заобиколени от внимание и любов.

Септември – При тях всичко е по игла и по конец. Изключително организирани и трудолюбиви. Жадни за нови знания и явления, те не спират да си поставят по-високи цели.

Октомври – Могат да бъдат много убедителни и чаровни. Не познават явлението „сценична треска” и не се притесняват от комуникация с непознати хора.

Ноември – Притежават голямо въображение. Те са самостоятелни, емоционални и няма вариант да останат незабелязани сред тълпата.

Декември – Тези деца се отличават с амбициозност и любознателност. Обичат да им се обръща внимание и да си играеш с тях.

Радина Петрова
Радина Петрова Отговорен редактор
Новините днес