Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гневна Венера: Защо е опасно да организирате сватба до 4 септември 2023 г.?

31 юли 2023, 16:33 часа

Обратното движение на втората планета от Слънцето ще доведе до сериозни изпитания в любовната сфера. Важни решения, взети в този момент, могат да "ядосат" Венера и да доведат до негативни последици.

През втората половина на лятото на 2023 г. се случи значимо астрологично събитие, което е способно да преобърне хода на човешките съдби. На 23 юли Венера, покровителката на любовта, промени курса си и влезе в ретроградна фаза. Тази промяна в небето ще продължи да влияе сериозно на жителите на Земята до началото на есента.

Какво се прави, ако хванете букета на сватба?

Какво е ретроградна Венера?

Обратът, който Венера направи, ще усложни комуникацията между хората, особено трудно ще бъде изграждането на отношения с половинката.

Ретроградната планета може да засегне и естетическата и финансовата сфера на живота, така че трябва да сте по-внимателни към събитията, свързани с тях.

Защо ретроградна Венера 2023 е опасна?

Периодът на ретроградна Венера се повтаря на всеки година и половина до две и продължава около 40 дни. През 2023 г. това събитие ще се наблюдава от 23 юли до 4 септември.

Лилит (Черната луна) ще изостри негативното влияние на планетата върху човечеството. Невъзможно е да видите този космически обект в небето, тъй като той е въображаема далечна точка в орбитата на естествен спътник на Земята. Предстоящият съвпад на Венера с този обект ще активира кармичния опит, ще увеличи страховете и комплексите.

В посочения период трябва да внимавате с желанията си. В този труден момент не трябва да се поддавате на моментни изкушения. Важно е постоянно да се концентрирате върху положителните аспекти, за да преодолеете по-лесно труден етап.

Каква сватба се празнува на 10 години брак?

Как ретроградната Венера ще се отрази на сферата на любовта?

Когато Венера влезе в ретроградна фаза, могат да възникнат сензорни проблеми. Не предприемайте радикални промени в живота си: да се местите, да правите предложения за брак.

Точно сега се сриват връзки, появяват се изневери, но това само отразява факта, че може би преди много време е било необходимо да се прекъсне връзката с този човек.

Вероятно в този момент ще се появи човек, към когото ще възникне силно чувство. Възможно е това да е някакъв бивш партньор, защото периодите на ретроградност често викат сенки от миналото. Привличането може да бъде невероятно силно, но не трябва да му се поддавате.

Този път ще остави много тежък отпечатък, така че не е добре да влизате в нова връзка.

Естетическото недоволство ще ви тласне към радикална промяна на имиджа. Категорично ще възприемате външния си вид и това трябва да е вашата мотивация да подобрите нещо, може би трябва да се концентрирате и да станете най-добрата версия на себе си.

При взимане на такива решения, трябва внимателно да обмислите всичко и да претеглите плюсовете и минусите.

Възможно ли е да се оженим по време на ретроградна Венера 2023 г.?

Ретроградната Венера не благоприятства двойката. Не се препоръчва да започнете съвместно пътуване и да организирате сватба в края на юли - август 2023 г.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес