Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето кои знаци ни подсказват, че е възможно да сме влюбени в най-добрия си приятел

16 август 2021, 23:20 часа

Не е истина, че приятелството между противоположните полове е невъзможно. Напротив, възможно е! Но също така е възможно в един момент отношенията да се превърнат в нещо повече от приятелство.  И в това няма нищо лошо, разбира се, освен ако… вече сте обвързани и сте планували бъдеще с половинката си. Представете си, че сте толкова сигурни в партньора си и не е тайна за никого, че планувате съвместен живот. Често обаче се случва да излизате с най – добрия си приятел, който също е от мъжки пол. Предпочитате го пред женската компания, защото според вас жените са клюкарки и интригантки, а мъжката приятелска компания е далеч по – сигурна и приятна за вас. Все по – често се случва да оставате сами с най – добрия си приятел, тъй като половинката ви е работохолик и няма достатъчно време за вас. Започвате да се сближавате все повече и повече. Той ви помага за покупките, а понякога дори и ви помага с готвенето.  И в един момент странни мисли нахлуват вечер в главата ви. Хващате се, че тайно си представяте какво ли би било бъдещето с този човек…

Ето и кои знаци ни подсказват, че е възможно да сме влюбени в най-добрия си приятел:

1. Криете от партньора си

Ако започнете да криете от партньора си за срещите с приятелите си, то най – вероятно е така, защото ви преследва чувство за вина. Може би усещате, че правите нещо нередно. Изпитвате чувства  към  друг, което би наранило половинката ви и предпочитате по – добре да не разбира за това.

2. Изгубили сте тръпката към партньора си, не искате да сте интимни с него

Ако желанието ви за интимност изведнъж изчезне, то най – вероятно вече не гледате на половинката си със същите очи. Може би в живота ви се е появил някой по – достоен и обгрижващ.

3. Прекарвате повече време с приятеля, отколкото с половинката си

Ако все по – често се случва да се размотавате с най – добрия си приятел и взаимно да си помагате при вършенето на задължения, а половинката ви дори да не знае за това, то най – вероятно вече във вашата душа са се зародили любовни чувства, но не към партньора ви…

4. Започвате да лъжете и да пазите тайни

Ако усетите, че на въпроса „С кого беше?“ сърцето ви трепва и получавате пеперуди в стомаха. Ако вътрешното ви чувство ви казва, че трябва да излъжете или поне да не кажете цялата истина, това е сигурен знак, че вече не гледате на най – добрия си приятел само като на такъв.

5. Започвате да си представяте какъв ли ще бъде животът с най – добрия ви приятел

Уловите ли се, че такива мисли обитават съзнанието ви, то това определено значи, че любовният ви интерес вече не е насочен към вашия партньор. Ако човек започне да се чуди какво ли ще бъде дадено нещо, то в повечето случаи ще върви точно в тази посока, за да задоволи любопитството си.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес