Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 14 септември

13 септември 2017, 17:38 часа

Овен

Дадена информация днес може да ви даде сериозно предимство пред останалите. Само ще ви е трудно да обясните как точно сте се сдобили с нея.

Телец

Сега е моментът да извадите всички скрити козове. Не му мислете и не пазете нищо за утре. Каквото направите днес – това ще е.

Близнаци

Бъдете по-широко скроени и толерантни. Много е важно да не се затваряте в собствените си граници и дори да ги разширите.

Рак

Колкото и да не ви се вярва нещата са точно такива каквито са. Само ще загубите време в опити да ги промените. Адаптирайте се.

Лъв

През този ден ще разберете, че дълго време сте имали напълно погрешно впечатление за важен човек. Може би е късно, но все пак опитайте да промените отношението си.

Дева

Денят не е подходящ за експерименти в никакви отношения. Заложете на добре познатото старо, то със сигурност няма да ви предаде.

Везни

В момента ви е трудно, но самите вие сте се поставили в тази ситуация. Изтрайте още малко преди да решите, че трябва да се предадете напълно.

Скорпион

Бъдете честни с другите и себе си и вземете най-доброто решение за... вас самите. Първо обичайте се себе си и след това нещата ще се наредят.

Стрелец

Колкото и да не ви се вярва, нещата се нареждат по най-добрия начин, макар и той да не изглежда такъв в началото.

Козирог

Бъдете по-смели в желанията си. Сега всичко е възможно, до колкото фантазията ви го позволява. Не я ограничавайте.

Водолей

През този ден ви очаква ново запознанство. Може да се окаже, че въпросният човек ще промени много от възгледите ви за света. Позволете му го.

Риби

Бъдете по-сигурни в себе си. Не отстъпвайте изобщо от принципите си и това което искате. Напълно възможно е да го получите в пълния му обем.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес