Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 14 септември

13 септември 2016, 21:40 часа

Овен

Тази сряда бъдете нащрек. Може да се опитат да ви подведат, за да получат информация, която да ви компрометира по някакъв начин. Не се колебайте да отговорите, че информация, която искат от вас е само лична.

Телец

През този ден ще ви се наложи да приложите своите дипломатични умения. Ако пък решите, че вече не може да сдържате мнението си давайте направо. Рискувате, обаче, продължително влошаване на отношенията.

Близнаци

Сега е ден за равносметка. Ако сте родител се съсредоточете върху трудните моменти от характера на детето ви, за да може да сте подготвени за предстоящата учебна година. Запомнете, че обвиненията няма да ви помогнат особено.

Рак

Денят обещава да ви даде отговор на доста въпроси. Може да ви хрумне, че е било добре да сте в неведение, но това не е така. Дайте си време да приемете истината.

Лъв

Днес е много важно да бъдете оптимисти особено по отношение на работата на другите. Дайте малко повече време и свобода на онези, от които очаквате да постигнат резултатите. Не бързайте в преценката.

Дева

Денят ще е слънчев и изпълнен с интересни събития. Не си отказвайте да посетите нови и интересни места, които са извън досегашните ви интереси. Дайте си шанс за развитие в нова посока.

Везни

Сега е много важно да се вслушате в отзивите около вас, а най-вече в мълчанието на някои от познатите ви. Може би са решили, че няма смисъл да ви се обяснява каквото и да било.

Скорпион

Денят може да ви завари сърдити и недоспали. Ако вече отпуската ви липсва, не се отчайвайте. Все пак предстоят доста почивни дни скоро. Стиснете зъби до тогава.

Стрелец

Днес ще бъдете изкушени да поклюкарствате по нечий адрес. Горещо ви препоръчваме да не го правите. Помислете дали на вас би ви било приятно ако разберете, че са говорили зад гърба ви.

Козирог

Денят може да ви донесе неочаквана придобивка. Може да не сте наясно какво да правите с нея,така че – действайте внимателно. Освен това – не бързайте – цялото време е пред вас.

Водолей

Денят ще ви накара да се замислите за някои промени в навиците ви. Не се страхувайте от това, ще ви бъде доста интересно. Приемете го като още едно предизвикателство, което ще преминете успешно.

Риби

Днес се опитайте да прекарате колкото се може повече време навън. Хванете последните слънчеви лъчи, за да ви заредят за предстоящата учебна година и по-хладните дни.

 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес