Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дамите от тези 5 знака са най-капризните и взискателни в целия зодиак

15 октомври 2021, 17:30 часа

За мъжете не винаги е лесно да намерят подход към жените, но има зодии, чиито представители са особено капризни.

Всички жени обичат вниманието и грижите и често изискват от мъжете дас е отнасят с повишено внимание към тях. Астролозите са определили дамите от кои 5 знака са  най-капризни в зодиака. Техните представителки са особено нетърпеливи непрекъснато да се угажда на техните капризи.

5. Дева

Представителките на този знак са не само капризни, но и много взискателни. Често типичната Дева получава това, което иска. И тук е важно да се разбере: Девата не крещи, а посочва очевидни недостатъци. Тя изпада в истерия, но просто доставя необходимата информация на хората по -бързо. И, разбира се, това не е скандал, а само демонстрира, че е искрено заинтригувана от случващото се.

4. Овен

Характерно за Овните е да са капризни по детски, едва ли не да пищят и да тропат с крак. Такъв навик за представителите на този знак е неразделна част от живота. Вярно е, че те организират такова представление за кратко време: нямат достатъчно търпение. Доста бързо Овенът преминава към друг обект на желания.

3. Скорпион

В случая със Скорпионите винаги трябва да бъдете тактични и учтиви. Жената Скорпион винаги ще вземе своето. Дори чрез заплахи, изнудване, сговор - всички средства са добри за представителките на този знак.

2. Стрелец

Жените Стрелец на пръв поглед може да изглеждат сладки и напълно непретенциозни, но това е само първо впечатление. За тях е важно постоянното внимание и грижата от страна на околните. И, не дай си Боже, Стрелецът ще забележи, че хората наоколо не се стараят особено да угодят – сами сте си виновни.

1. Телец

Е, Телецът е признат за най-капризния занк. Жените, родени под този знак, играят с високи залози. Те не се интересуват от никакви дреболии, просто изискват най-доброто, най-скъпото, красивото и дори точно сега, а не някога в бъдеще. Телецът не може да бъде по-лош от другите. Освен това, е важно някой да им даде всичко това, а не те сами да са го постигнали. Най-често дамите Телец успяват да получат това, което искат от другите. Остава само да им завиждаме.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес