Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Да сравняваме Меган Маркъл с принцеса Даяна е нелепо

10 март 2021, 19:59 часа

Едно ѝ признавам на Меган - незнайно как успя да измести цялото медийно внимание, което е насочено върху глобалната пандемия от 1 година насам, към себе си, при това само с едно простичко интервю.

Нито им знаем драмите в двореца, нито за какво се борят, нито пък ни влиза в работата, но сравнението на Меган с Даяна в много американски таблоиди, вече малко идва в повече.

Първо - прав е този, който посочи, че да седнем да се тюхкаме за горката Меган, женена за не кой да е, а за британски принц, интервюирана в имот за милиони, при това не от кой да е, а от една от най-влиятелните жени в целия свят, е направо на прага на нелепостта. 

Второ - да тръгваш да забъркваш етнически скандал, след като кралското семейство им спря финансовото кранче, е по-скоро поведение на инатливо дете в магазин за бонбони, отколкото на каквото и да е било друго. 

Като е била толкова обидена, защо не се проведе това интервю още миналата година като се отделиха? Със сигурност щеше да е чудесно хем да се върне в Щатите със съпруга си, хем да запази титли и богатство... но все пак не живеем в приказката за Пепеляшка и със замахване на пръчица да ни се сбъднат всички желания и мечти.

Странното подмятане, че "някой коментирал какъв би бил цвета на кожата на бебето", не става ясно  защо изобщо се приема за негативен коментар. Може и да просто почуда и чисто любопитство, но през екстремно изкривената американска психика, че всичко видиш ли сега е "расизъм", нищо чудно че се е обидила. Нещо не се връзва как са изхарчени 32 милиона паунда за тяхната сватба от кралската хазна, като само роклята ѝ е 1/2 млн. паунда, но пък явно имат етнически проблем с нея.

Но това, което вече беше втрещяващо е изказването на принц Хари, че не иска историята с майка му да се повтори, т.е. косвено Меган Маркъл е сравнявана с нея и като че ли майка му е знаела какво ще се случи и затова е планирала завещанието... Я пак?

Или...алтернативно на гадателски способности на Даяна, като тук само предполагам - просто е завещала всичко, което има на синовете си, което би направила всяка една майка за децата си. На кой да ги беше завещала иначе? А печалното допълнение, че видиш ли, ако не била Даяна, нямали да могат да направят звучи като все едно им оставила 1000 долара и те избягали тайно в нощта, а то били 10 млн. паунда, извинете. Мъка, мъка...

Адела Петрова
Адела Петрова Отговорен редактор
Новините днес