Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Цветът на лака за нокти издава характера ни

16 февруари 2022, 21:50 часа

Червени, розови или може би океански нюанси? Избираме лак за нокти в зависимост от предпочитанията, тенденциите или личностните черти? Оказва се, че щипка от всеки един от тези фактори влияе върху това как изглеждат ръцете ни.

Лакът за нокти говори много за нас, той е отражение на нашата личност. Затова погледнете ноктите си и вижте какво могат да прочетат другите от информацията, кодирана във вашия маникюр.

Червен

Използването на червен лак се приписва на безкомпромисните хора. Това е сигнал, че не се страхуват от нищо и че могта да се справят във всяка ситуация. Червеният цвят е намигване с око на мъжете... Използва се от жени, които подчертават своята сексуалност. Жените, които избират маникюр в този цвят, са решени да постигнат целите си.

Розово

Мечтатели, които държат и двата си крака на земята. Чувствителните хора с нетърпение посягат към този цвят. Дамите, които харесват пастелни нюанси на розово, могат да се считат за пазители на семейното огнище. Тези, които избират силни нюанси на този цвят, са перфектни организатори. Има и нещо друго. Жените, които харесват розовото, са спонтанни и могат да си позволят малко лудост. Лесно се сприятеляват и бързо се влюбват.

Син

Стабилизацията е преплетена със здравия разум. Те са проникващи в хора с аналитичен подход към живота. Жените, които боядисват ноктите си в синьо, обичат да създават нови неща. Иновациите са присъщи на ежедневието им. Стилисти, архитекти и научна общност, писатели, в тези сектори можем да открием жени, които нетърпеливо посягат към цвета на водата и небето. Това са дами, чиято мечта е да оставят нещо след себе си, нещо, което да служи на другите.

Черен

Мистерия! Този цвят се избира от жени със силна индивидуалност. Професионалисти без скрупули. Обичат да доминират и да привличат вниманието. Последното изречение им принадлежи. Така че е по-добре да не се забърквате с тях.

Въпреки това, под черупката на черния маникюр, те могат да се окажат топъл човек и спътник през целия живот. Този цвят се избира от независими жени или тези, които искат да подчертаят тази независимост със силен акцент. Жени от шоубизнес индустрията, известни личности, журналисти.

Оранжево

Доверие. Този цвят характеризира хората, които са отворени към нови неща. Обичат да се срещат с хора и да пътуват по света. Дамите, които избират този цвят, мразят самотата. Жените, които избират оранжевия цвят на маникюра, трудно се отричат от положителната енергия. Те са земни оптимисти.

Зелено

Баланс. Жените, които ценят хармонията, с нетърпение посягат към цвета на гората. Това е синоним на регенерация и облекчение. Често се избира от жени, които обръщат внимание на заобикалящата среда. Освен това дамите, които избират лак в този цвят, се считат за честни хора. Те предпочитат да слушат, отколкото да говорят. Те са трудолюбиви хора, които нямат много свободно време.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес