Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Цветове, които ще ви направят звезда: Най-добрите червила за лято 2023 г.

20 юни 2023, 21:22 часа

Лятото е време на ярко слънце, спокойни партита и незабравими приключения. Насърчава ни да експериментираме с ярки цветове и да озаряваме света с лъчезарните си усмивки. Какъв по-добър начин да подчертаете красотата си и да добавите слънчева светлина от правилното червило? Стилистът Алекс Бабски ни сподели какви нюанси ще бъдат на мода това лято.

Най-добрите червила за лято 2023

Топ стилистът Алекс Бабски, който прави грим за популярни артисти, говори за модерните нюанси на червилата този сезон.

Сенки на праскова

Прасковените нюанси на червилото са идеални за летния сезон, тъй като придават на устните естествен и свеж вид. Те са идеални за летен грим и подчертават кожата с тен. Не се страхувайте да експериментирате с различни нюанси на праскова, за да намерите този, който ви подхожда най-добре.

Как да открием правилния цвят червило?

Деликатен блясък

Нежният гланц е чудесен начин да придадете на устните си сияен и мек вид. Червилата с този нюанс идеално ще допълнят лятната ви визия. Сянката подхожда на абсолютно всички и няма да бъде излишна в ежедневието.

Независимо дали предпочитате ярки и сочни нюанси или фин блясък, основното е да изберете червила, които подчертават вашата личност и ви помагат да се чувствате уверени.

Знаете ли от какво се прави червилото?

Студено матово

Студените матови нюанси на червилото могат да добавят интрига и експерименти към лятната ви визия. Те са идеално съчетани с модерните тенденции и ви позволяват да се откроите от тълпата. Не се страхувайте да опитате студен матов нюанс на червилото, за да придадете на външния си вид уникален шик и елегантност.

Лятото е страхотно време за експерименти с червило и създаване на уникални визии. Нюансите на червилата в студени и матови тонове ще придадат оригиналност и стил на вашия летен грим.

Независимо дали избирате ярки, деликатни или студени нюанси, най-важното е да се доверите на вкуса си и да създадете визия, която отразява вашата личност. Изберете червилото, което е точно за вас и оставете устните си да блестят под лятното слънце.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес