Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Четири зодиакални знаци, които са гадняри

02 април 2021, 16:30 часа

Съгласни ли сте с класацията? Споделете в коментар след статията! 

Телец 

Телецът е раздразнителен и не се интересува кого ще разстрои. Останалите се придържаме към обичайните любезности, но Телецът всъщност няма нищо против да бъде този човек в грешка - стига да се чувства права, те са прави. Може да е трудно да останете приятели с човек, който няма да помръдне в конфликт. 

Рак 

Ракът обикновено са сладки, но може да бъдат и огромни глупаци, защото понякога може да не забелязва факта, че може да бъдат СУПЕР груби. Ракът понякога може да пречи на останалите, защото мързелът е над всичко.

Скорпион 

Скорпионът е груб, защото просто не се интересува кого ще обиди. За съжаление, те нямат угризения за това, че казват обидни неща. Но едно нещо Скорпионът НЕ е неемоционално. Ако има нещо, което Скорпионът най-много съхранява, е лоялността. И ако сте техни приятели и сте сурови и честни, те ще се борят, за да ви задържат.

Козирог 

Козирогът може да бъде егоист. Те не винаги се съобразяват с чувствата на другите хора и понякога нещата, които казва, са обикновени подли или груби. Те просто не се интересуват кого обижда, защото в съзнанието им, ако се създават неудобства, трябва да го каже. Честността е ключова, нали? 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес