Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Червен маникюр за страстни дами

21 март 2022, 06:45 часа

Червеният цвят от край време се е смятал за цвета на любовта, страстта, бурните емоции и необуздани чувства.  И няма нищо чудно в това, че жените го харесват толкова. Червено червило, червени обувки, червена, рокля, червен маникюр. Всеки един от тези елементи е способен да привлече внимание и да събуди интерес.

Червен маникюр – безспорната класика

Маникюр в червен лак е актуален и винаги подходящ. Важното тук е да не се притеснявате да си експериментирате. Може да опитате нещо различно, нещо ново, да съчетавате с други нюанси или да импровизирате в подбора на ален цвят. Може да изпробвате нещата, докато попаднете на най-ефективните, печеливши комбинации и дизайни.

Червен класически маникюр

Класическият червен маникюр никога не слиза от модната сцена. Той ще стои страхотно по ноктите, създавайки маникюра по-богато и женствено излъчване.

Червен маникюр и кристали

Кристалите  и камъните създават усещане за разкош, елегантност, богатство, пищност. Те са блестящи акценти в съчетание с червено. Маникюрът с камъчета върху червен лак е идеален за тържествени поводи.

Черно и червено в маникюр

Ако търсите нещо от типа на универсални цветови комбинации, то съчетанието между червено и черно ще е вашата правилна опция. Достатъчно е да си представете, колко стилно изглежда червеният маникюр в съчетание с черен акцент. Може да проигравате контрастните нюанси лесно и с вкус.

Червен цвят и златен блясък маникюр

За печелившата комбинация от червено и злато може да говорим тук. Така ще създадете визия на аристократичност и изтънченост.

Червен и сребърен маникюр

Подобно на по-горната опция, така и тук червеният маникюр в съчетание със сребро е изкуство. Той може да се превърне в тандем. Да е още по-ярък и изразителен. Тук обаче има едно правило да бъде поставян на много дълги нокти. Така стои великолепно.

Червен и бял цвят за маникюр

Съществуват много възможности за оформяне красив дизайн на маникюра с червено и бяло. Може да направите френски лунен, животински, флорални аранжировки, геометричен минимализъм, наподобяващи зебра и пр. Всички те са в модните тенденции.

Маникюр в червен мат

Тук вече говорим за кадифено превъзходство и уникално чист цвят. Матов маникюр е не отстъпва позициите. Комбинирайки с точки или щампи, постигате текстура и минимализъм в детайлите.

Тъмно червен цвят маникюр

Няма как да пропуснем кърваво червеният или винено червен цвят. Маникюр в червено с дълбоки и тъмни тонове стои превъзходно, както на дългите, така и на къси нокти. Водещият акцент за интензивното изкуство са нюанси на червено бордо, нар и вино. Те са с необичайна текстура.

Червен маникюр със синьо

Интересно съчетание между червено и синьо. Това подхожда на ярките и необикновени натури и създава грациозност, помпозност и женственост. Интересно предложение за лятото са моделите на морска тематика. Те са отлични за млади момичета.

Маникюр в червен и бежов цвят

Съюзът на бежово и червено подхожда на романтичните натури и по-младите дами. Ако червеният цвят е в по-ярък акцент, например сочното червено ще стои предизвикателно и крещящо. В съчетание от пастелни цветове, такова предложение ще изглежда нежно и хармонично. То ще омекотява агресивният нюанс на червеното.

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес