Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бенките по лицето разкриват съдбата ни

09 декември 2020, 09:14 часа

Бенките винаги са будили много любопиство, а с годините са се превърнали и в символ на сексапил. Доказателства за това са Мерилин Монро, Синди Крауфорд и Ева Мендес. Според специалистите бенките по лицето издават много за характера и съдбата на човека. Но какво означава всяка една от тях, според своето разположение и какви тайни може да разкрие?

На челото

Тази локация разкрива буен нрав, склонност към жестокост и агресивно поведение. Този човек трябва да се пази от нещастен случай, от злополука на средна възраст.

Около веждите

Упоритите хора често имат бенка в тази област на лицето. С много постоянство и амбиция създават щастлив и сигурен брак. Тези хора трябва да се правят от алергични реакции и хранителни отравяния.

Около очите и по клепачите

тази бенка говори за открита, симпатична личност, която обаче има нужда от любов и грижи.

КАКВА Е ВИБРАЦИЯТА НА ЛИЧНОТО ВИ ИМЕ

На носа

Променлив характер, не особено надежден и отговорен човек, но пък надарен с късмет. Трябва да се пази от падане в пряк и преносен смисъл.

На бузата

Сериозните, упорити и прилежни хора често имат бенки по бузите. Ако е от лявата страна – бързо ставате, след като паднете. Ако е от дясно – всеки успех ви идва свише.

Около устата

Кротък човек и с чувство за отговорност, сдобива се с успех късно в живота.

На брадичката

Съвестен човек със здрав разум и художествен талант. Винаги извлича максималното от своето положение.

Мария Василева
Мария Василева Отговорен редактор
Новините днес