Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Астролозите посочиха най-опасните дати за сватба през 2021

03 март 2021, 11:26 часа

Изборът на подходящ партньор не е единственото условие за перфектния брак. Астролозите смятат избора на датата на сватбата за един от особено важните моменти. Много от старите традиции днес нямат практически смисъл. Днес това, което е било добро за предците, може да причини непоправими щети на съвременното поколение.

Когато избирате датата на регистрация на брака, е важно да се ръководите от няколко основни правила. Първо - без сватби в дните на затъмненията и близките до тях. "Танците" на Слънцето и Луната могат драстично да променят живота на младоженците и то към лошо. Това сериозно скъсява живота на брака: 3,5 пъти по-често води до развод!

Второто правило е никога да не сключвате брак на потенциално опасни дати. През 2021 г. те са само четири: 26 май, 10 юни, 19 ноември и 4 декември. Енергията на тези дни е изключително отрицателна.

Третото правило е да се избягва бракът през май. Ако личния астролог настоява за ден в този "ужасен" месец, струва си да се вслушаме в думите му.

За фазите на Луната можете да забравите. Забраната за брак под намаляваща Луна е остатък от миналото. На растяща Луна се сключвал брак, когато булката и младоженецът не са се виждали. Трябва да обърнете внимание на фазите на Слънцето и Луната: новолуние, пълнолуние, четвъртини. Това са дати, които символизират конфликта между мъжкото и женското начало.

Новолунието е идеално за жени, които приветстват патриархалния начин на живот. Сливането на Слънцето и Луната в този случай символизира пълното подчинение на жената на мъжа.

Що се отнася до красивите дати, които уж носят безпрецедентно щастие на младите семейства, на практика ефективността на този метод е сведен до нула. Залагайки на красиво число, рискувате да бъдете сериозно измамени. По-добре би било да се използват добрите аспекти между Слънцето. Обикновено има четири или пет такива дни в месеца.

Влиянието върху брака на Венера е от голямо значение. Ако в хороскопа тя заема водеща позиция, тогава определено няма нужда да се страхувате от развода. Ако е слаба, е много наивно да разчитате на дълги и силни чувства.

През 2021 г. Венера ще бъде в най-благоприятно положение в периодите от 25 февруари до 21 март, от 15 април до 8 май, от 16 август до 10 септември. Най-малкото влияние на планетата е от 22 март до 14 април, от 22 юли до 15 август, от 11 септември до 7 октомври. Лошо е и, когато Венера е ретроградна. През 2021 г. това е от 19 декември до 31 декември.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес