Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ангелски знаци: какви тайни на вашата личност и съдба крият бенките и другите знаци по тялото

30 юли 2024, 11:22 часа

С изучаването на бенките, родилните петна и другите знаци по човешкото тяло се занимава цяла наука - морфоскопия. Според нея лявата и дясната половина на тялото при мъжете и жените носят различна информация. Така лявата половина при мъжете създава негативна информация, а при жените тези белези са върху дясната половина на тялото. При мъжете върху дясната половина на тялото има добри знаци, които предвещават благоприятни събития. При женския пол е точно обратното.

Тази различна полярност се обяснява с факта, че мъжете са облагодетелствани от Слънцето, а жените - от Луната.

Кармични знаци

Общоприето е мнението, че именно рождените знаци носят негативна информация и са знак, че притежателят им трябва да изработи нещо в живота си. Особено внимание на знаците си трябва да обръщат тези, при които от рожденото петно израстват косми - това означава, че има склонност към емоционални колебания и драматизиране на ситуацията.  

Какво е скритото значение на бенките по тялото ни за нашия живот?

Ако имате червен или лилав родилен белег, тогава вероятно ще има проблеми с близкото ви обкръжение - сблъсъци, спречквания, кавги. Но петна с бял или кафяв цвят не се смятат за лоши, дори напротив, те говорят за добрия ви характер и способността ви да постигате компромис с хората.

Между другото, астролозите вярват, че когато човек се замисли за трудния си характер и работи върху себе си, винаги ще има отговор - промени към по-добро.

Бенки

Бенките се възприемат като знаци на висшите сили: те представляват защита срещу всичко негативно и фатално, което може да се случи.

Ако една жена има 7 плоски бенки с еднаква форма и големина на гърба си отляво (а един мъж - отдясно), това означава, че привличате само онези хора, от които се нуждаете, а от злото и лошото ви защитава самата съдба.

Ако имате две бенки в близост до пъпа, спокойно можете да станете лекар, социален работник, доброволец - вие сте готови да помагате на хората.

Бенките на ухото говорят, че имате развита интуиция, можете да предвиждате събитията и имате тясна връзка с предците.

Какво е значението на бенките по различните части на лицето?

Плешивостта също е от значение

Има една древна поговорка: „Косата е дадена от Бога, а плешивостта - от дявола“. Косите имат особена сила, съществува мнение, че те ни свързват с космоса, с ангела хранител, с вселената, дават енергия и подкрепа.

Смятало се е, че оплешивяването няма да доведе мъжа до нищо добро, защото той е загубил връзка с предците си, вече не може да попълва енергийния си потенциал и съответно не го очаква нищо положително. Между другото, плешивите владетели като цяло са били смятани за „нещастието на Земята“. За щастие при жените рядко се наблюдава такова явление.

Цвят на косата

Вярвате или не, но в миналото само робите са били боядисвани в червено. И ако в някое семейство се роди дете с червена коса, това означавало, че в семейството има кръвосмесителни връзки и това дете ще донесе разруха. Червеният цвят на косата се възприемал от околните като знак за агресия, враждебност, разрушителност.

Дупчици по брадичката и седалището

Съществува мнение, че ако имате ямички над седалището, това означава, че при никакви обстоятелства не можете да повярвате в нищо. Вярвате, че лъжите са за спасение и лесно можете да си измислите приказка.

Но ямката на брадичката придава характер на безмилостен, целеустремен човек, който в името на целта си е готов да смачка всички под себе си.

Вярвате или не, решете сами. Няма научни доказателства за знаците по тялото, които имат сакрално значение.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес