Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ако сте родени на едно от тези числа, трябва да изчистите кармата си

13 май 2024, 14:11 часа

Така наречената нещастна дата на раждане може да съсипе живота на всеки човек. Факт е, че късметлиите се раждат на едни дати, а нещастниците - на други.

На кои седем дати хората нямат късмета да се родят?

Всички числа, които съдържат цифрата 4

Отрицателно число за рожден ден е всяко число, което съдържа числото 4. Тоест нямате голям късмет, ако сте родени на 4-ти, 14-ти или 24-ти.

 „Хората-четворки“ са надарени с висока производителност от детството. Чифрата на рождения ден обаче ще разваля съдбата им всеки ден. Факт е, че мистериозното число 4 привлича отрицателна енергия и спира творческата енергия. Такъв човек все пак може да постигне успех, но ще трябва да работи усилено, да изпитва проблеми и да решава проблеми. Те ще се появяват буквално на всяка крачка.

7 мита за кармата, в които е опасно да се вярва

Лоши числа за рожден ден - 8 и 11

Други нещастни числа за вашата рождена дата са 8-ми и 11-ти. Смята се, че човек, роден в тези дни, го очакват сериозни изпитания и провали в живота. В съдбата му ще има постоянни промени. Белите ивици постоянно ще се заменят с черни. Човекът няма да има време за почивка.

Освен това хората, родени на 8 и 11, могат да станат жестоки и зли. Те никога няма да разчитат или да се доверяват на другите. За да постигнат успех, хората, родени на тези числа, ще трябва да работят усилено. Едва ли ще успеят в любовта. Напротив, те са обречени на самота.

Нещастливо число за рожден ден - 13

Нумеролозите също намират числото 13 за не особено щастливо число за рожден ден. Смята се, че то пада с причина. Според някои поверия хората, родени на този ден, пренасят дългове от миналото в новия си живот. Повечето хора, родени на 13-ти, са надарени с егоизъм от детството. Освен това, кармата им се разваля от ранна възраст. Следователно, ще трябва да работите върху редовното ѝ почистване.

Проблемите в живота - карма или урок?

„Щастливците“, чиято дата на раждане е 13-ти, постоянно ще срещат проблеми и не много мили хора по пътя си. Ще трябва да преодолявате трудностите сами. По-близо до 40-годишна възраст, ако човек води праведен живот и не създава проблеми на другите, той ще може да изчисти кармата си.

Тъй като 13-ти е нещастна дата за рожден ден, такъв човек ще има проблеми с парите през целия си живот: или ще започне да печели повече, или ще загуби всичко в един момент. Смята се също, че човек, роден на 13-ти, е склонен да влиза в токсични връзки.

9 също е нещастно число за рожден ден.

Хората, родени на 9-ти, ще се изправят пред сериозни предизвикателства в живота. Те ще трябва да преминат през много неприятности. Ако направят това, те ще станат по-силни.

Родените на 9-ти са податливи на пристрастяване към хазарта. Заради хазарта те могат незабавно да загубят всичките си пари, така че трябва да избягвате такива хора. Те също ще срещнат ненадеждни хора в живота си, които могат да измамят.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес