Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ако правите това на пълнолуние, ще бъдете много успешни

27 април 2021, 16:26 часа

Знаете ли, че пълнолунието влияе на човешкото тяло? Обикновено, когато луната нараства, човек започва да усеща прилив на енергия. Той достига пиков момент точно в деня на пълнолунието. Това е времето, в което мнозина страдат от безсъние и нервност.През деня емоционалността се засилва.

Не е случайност това, че звездите съветват при пълнолуние да не се взимат важни решения, нито пък да се решават финансови проблеми. Добре е през този период човек да страни от конфликти.

Ако искате да сте успешни и да ви върви в любовта, в бизнеса и във всичко останало, правете тези неща, когато луната е пълна:

• Създайте нови идеи

Това е времето, в което смело можете да се отдадете на мислите си. Бъдете креативни и творчески настроени. Със сигурност ще успеете да създадете нещо забележително, с което да се откроите от останалите.

• Направете промяна във външния си вид

Няма нищо по-зареждащо от това да променяме външния си вид от време на време. Колкото по-често мислим за нас самите, толкова по-добре. Заложете на боядисване на косата или нова прическа, съвсем различна от досегашната. Не се препоръчва обаче на пълнолуние да подрязвате краищата на косата си.

Пълнолуние в Скорпион - какво ни очаква

• Еротични забавления 

Счита се, че тогава еротичните забавления ще са много по-страстни и запомнящи се. Отделете време за половинката си именно през този цикъл на луната. Можете да заложите на романтична вечеря, малка изненада, включваща ягоди и сметана, или друго по ваш вкус.

• Отидете на риболов

Ако сте запалени по риболова, не губете време, а вземете въдиците в ръка и го направете. При пълнолуние всички живи същества, включително и водните обитатели, са по-енергични.

• Рисувайте и творете

Истината е, че най-великите шедьоври са създадени при пълнолуние. Творческите личности получават вдъхновение и могат да превърнат едно бяло платно в произведение на изкуството с лекота.

Ако обичате да рисувате или пък се занимавате с друг вид творческа дейност, направете го. Опитайте и сами ще се убедите как от нищо ще сътворите нещо голямо и запомнящо се.

Пълнолуние в Дева - какво да очакваме

• Отидете на гледачка

Знаете ли, че в този цикъл на луната връзката на човек с другия свят се засилва? Лунната енергия е много специална. Това е перфектният момент, в който да отидете на гледачка и да разберете какво предстои да ви се случи в бъдеще.

Съществуват и безброй ритуали, които е препоръчително да се изпълняват именно при пълнолуние. Те обикновено спомагат за това човек да получи повече любов, пари и късмет. Възползвайте се от тези няколко дни в годината, които успяват да влияят на човек по особен и специален начин!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес