Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

9 тъжни сигнала, че той вече не е привлечен от теб

15 юли 2022, 08:20 часа

Може  да отнеме много време, за да реши мъжът дали да напусне партньорката  си или не. Всъщност е доста трудно да напуснеш някого, към когото някога си изпитвал най-нежни чувства. Никой не иска да бъде „изоставен“, но животът понякога поднася неприятни изненади, когато мъжът напусне връзката си напълно и безвъзвратно. Ето защо сме подготвили за вас описание на 9 признака, че разпадането на една връзка е факт и той вече не е привлечен от теб:

Спира да говори с теб

Ако мъжът ви вече не ви разказва как е минал денят му или не ви пита как сте прекарали вашия, това е намек, че той иска да се разделите. Когато той започне да отговаря на всичките ви въпроси с кратки фрази като „да, не, не знам“, трябва да помислите какво се случва с вашата връзка. Това важи и ако той изобщо не иска да говори, а вие винаги започвате всички диалози.

Винаги е в лошо настроение

Ако той постоянно изглежда съкрушен, разстроен, ядосан на вас по неизвестни причини, той може да иска да скъсат. Разбира се, не е нужно винаги да е в добро настроение, но не трябва да е вечно тъжен и недоволен. Това означава, че нещо между вас определено не е наред.

Вече не излизате заедно

Влюбеният мъж прави луди неща за половинката си. Той ще отиде на място, което не харесва особено, само за да прекара време с любимия човек и да го зарадва. Ако в един прекрасен момент забележите, че е почти невъзможно да накарате мъжа си да излезе с вас на разходка, това е намек за раздяла. Човек си тръгва, когато не иска да прекарвате време заедно, отказва да отидете заедно на вечеря, а вие сте сами през цялото време. Въпреки това, ако често се вижда с приятелите си или внезапно прекъсва срещата си с вас, той определено иска прекрати връзката и вече не се чувства привлечен от вас.

Не обсъждате бъдеще заедно

Ако имате човек, с когото се срещате от дълго време, тогава вероятно сте обсъждали бъдещето си. Може би сте планирали да отидете на почивка заедно или сте обсъждали колко деца ще имате. Ако сте говорили за това преди, но той не иска да го обсъжда сега, тогава това е сигнал, че иска да прекрати връзката си с вас. Трудно е да говориш за бъдещето с някой, с когото просто не желаеш да го споделиш.

Имате по-малко интимност от преди

Когато интимният живот с вашия мъж започне да изчезва, е време да поговорите сериозно. Ако и най-съблазнителното ви бельо не го възбужда, той се извърта, казва, че е уморен или интимността става рутина и не го е грижа за вашето удоволствие, това е знак, че вече не сте привлекателни в неговите очи и е изстинал към вас.

Дразнят го всякакви дреболии

Когато мъж си тръгне или е на път да прекрати връзката, той започва да свързва негативни неща с вас. Това означава, че той може да бъде раздразнен от това, което правите или казвате, дори ако тези неща са много незначителни.

Просто не му пука

Разбира се, всяка кавга е лоша. Това обаче означава, че партньорите се опитват по някакъв начин да решат проблема помежду си. Но ако на мъжът ви не му пука, той е съгласен с всичко, тогава може би просто смята, че няма смисъл, защото всичко между вас ще свърши скоро.

Той се опитва да ви накара да го напуснете

Ако вашият мъж стане озлобен и груб с вас, тогава той може да е решил да прекрати връзката ви, но не знае как да го направи. Ето защо той се опитва да ви накара да вършите цялата мръсна работа вместо него. Това е начин да се освободи от отговорност. В крайна сметка така ще ви вмени чувство на вина, че само вие сте виновни за раздялата.

Шегува се за раздялата ви

Понякога шегите му могат да стигнат твърде далеч. Но факт е, че във всяка шега винаги има  и доза истина. Той може да скрие истинската истина под прикритието на хумора. Ако той е саркастичен относно скорошна бъдеща раздяла или че би искал да се среща с друго момиче, вероятно е така. Никой любящ партньор не би се пошегувал по този начин.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес