Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

9 признака, че не трябва да слагате край на връзката

27 март 2022, 11:00 часа

Бури и разногласия има във всяка вързка, които много често водят до проблеми в отношенията между двама души и евентуално до раздяла.  Това е така, защото много от нас смятат, че е по-лесно да си тъгнат, отколкото да останат и да се опитат да изгладят проблемите си. Но задавали ли сте си въпроса, дали тези малки недоразумения са причина да си съберете багажа и да се махнете и опиталили ли сте се да направите всичко възможно, да не се стига до това? А знаете ли, че има  9 признака, за това, че не трябва да слагате край на връзката си и кои са те?

1.По-успешни ще бъдете и ще постигате по-лесно мечтите си, ако имате до себе си човек, който да ви подкрепя в начинанията ви. Факта, че вашият партньор би бил до вас, ако напуснете работа и решите за създадете свой бизнес, е показателен, че ви очаква голямо бъдеще заедно.

2.Факта, че изграждате нещо заедно, като създаването на семейство или купуването на къща е показателен, че не трябва да слагате край на връзката си. Напротив, продължете напред и довършете започнатото.

3.Ако се радвате и вдъхновявате, когато партньора ви е около вас и се допълвате взаимно и ако той е музата в живота ви, заради която сте се превърнали в по-добрата своя версия това е признак, че трябва да останете заедно.

4.Ако харесвате човека, в който сте се превърнали, заради връзката си с вашия партньор, ако израствате и съзрявате като личност, то не бива да я загърбвате, заради дребни недуразумения или спорове.

5.Страничните проблеми и несъгласия, относно външни фактори, финансови проблеми, натиск, от страна на външни хора и роднини, не са причина и нямат отношение за отношенията между вас.

6.Единството е нещо много важно в една връзка. То се гради на взаимни компромиси и приспособимостта на всеки от вас към общите ви нужди. Присъства ли то във връзката ви, то вие имате нещо, което много други двойки нямат.

7.Химията помежду ви и идеалния сексуален живот, който имате, умаловажават факта, че от време на време се карате и имате разногласия. Факта, че партньорът ви  ви кара да се чувствате страхотно, трябва да ви накара да поддържате нещата с взаимни усилия.

8.Ако добрите спомени, надделяват над лошите, колкото и трудни моменти да сте имали, то вашата връзка е стабилна. Ако извличате само поука от възходите и паденията в живота си, това значи, че вашата връзка е безценна.

9.Aко и в най-трудните за вас моменти търсите присъствието на другия и физически и емоционално жадувате да сте заедно, то със сигурност трябва да останете заедно.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес